Почетак предизборне кампање никоме на даје за право да бесрамно лаже. Управо су данас Мариника, ССП и ђиласовски медији ухваћени у најстрашнијој лажи. Тим поводом сам пре подне, упутио одговор Мариники који је објавио цењени „Информер“. Међутим, појавио се доказ који потврђује да је све што је Мариника изнела у свом отвореном писму Вучићу – НЕИСТИНА! У чему је ствар?

Прво је Мариника јутрос објавила саопштење ССП под називом „Тепић: Пуцано на радника ЕПС који је открио аферу о прислушкивању“. То саопштење су објавили сви ђиласовски медији. У том сулудом саопштењу Мариника Тепић се обраћа председнику Србије, Вучићу и тврди да је на бившег председника Синдиката ЕПС-а Милана Ђорђевића пуцано у Аранђеловцу са два метка упозорења. За то Мариника оптужује председника Вучића и каже: „Са својим неистомишљеницима до сада сте се обрачунавали медијски, а сада се почело и оружјем. Пуцали су … а неко је забрануо припадницима Управе криминалистичке полиције да изврше увиђај. Ко је издао то наређење?“. Приметићете да Мариника каже „забрануо“. Правилно је „забранио“. Али то је мање важно. У свом халуцинантном саопштењу Мариника понавља бајате неистине које је пре недељу дана изнео председник ПСГ, и у наводно пуцање у Аранђеловцу уплиће низ лица која са тим немају везе, и уплиће их у спин о прислушкивању у ЕПС-у. Из авиона се види да је све у Мариникином саопштењу неистинито и спиновано. Ккао што ћете видети, нити је пуцано, нити је пуцано на Ђорђевића, нити полиција није извршила увиђај.

Да је Мариника ухваћена у најстрашнијој лажи, сведочи текст објављен на сајту ТВ Н1,  под називом „Синдикалац ЕПС-а о пуцњима: Имам разлога да верујем да је то претња мени“. Текст је објављен у 13 часова, а Мариникино саопштење око 9 ујутру. Сам Милан Ђорђевић открива да је неко праћком гађао излог неког кафића, у коме он није био, већ је био у студију ТВ „Сунце“. И сам Ђорђевић потврђује да је полиција била на лицу места и да  „Према његовим незваничним сазнањима, речено је да је пуцано из „професионалне праћке“. Ми смо ушли у студио, а колега који ме је довезао мојим приватним аутомобилом је био паркиран испред оближњег кафића у непосредној близини телевизије. После неких 10, 15 минута је неко пуцао у прозор тог кафића у којем је седео мој колега и дошла је полиција која је извршила увиђај. Да је то кугла која је нађена на лицу места, наводно су нека деца урадила. Искрено сумњам да су то деца могла да ураде, ради се о дуплом, јаком стаклу, пробијена су оба стакла. Мислим да је то неки атак и претња мени. Имам разлога да сумњам јер хајка која се води против мене и мојих колега, пре свега из Синдиката површинских копова Колубаре, траје пуне две године“.

Као што видите Ђорђевић сам гради спин јер каже да је „пуцано“. Није пуцано већ је неко из праћке гађао и разбио излог кафића у коме НИЈЕ био Ђорђевић. Како онда Мариника види два метка и ватрено оружје, и какве везе има председник Вучић са тиме што је неко из праћке разбио излог кафића у коме уопште није било лице (Ђорђевић) за чији покушај убиства Мариника оптужује председника?

Шта смо сазнали?

Мариника, ССП и ђиласовски медији цео дан ЛАЖУ да је на Ђорђевића пуцано! Није било било какве пуцњаве!

Мариника, ССП и ђиласовски медији цео дан ЛАЖУ да је на Ђорђевића пуцано са два метка! Није било метака уопште, нити пуцњаве!

Мариника, ССП и ђиласовски медији цео дан ЛАЖУ да је на Ђорђевића пуцано са два метка у кафићу! На Ђорђевића уопште није пуцано, нити је гађан из праћке. Био је у ТВ студију!

Мариника, ССП и ђиласовски медији цео дан ЛАЖУ да полиција није извршила увиђај! Полиција је изашла на лице места и извршила увиђај!

Истина је да је неко праћком гађао излог неког кафића у Аранђеловцу. Истина је да у том тренутку Ђорђевић уопште није био у том кафићу, већ у ТВ студију. Како је онда неко уопште могао да „пуца“ на некога, ко се уопште не налази ту? Невероватно. И сам Ђорђевић жељан медијске пажње, говори делимичне неистине у жељи да помогне лажима Маринике, ССПа и њихових медија. И том лажову Ђорђевићу после неко треба да верује када износи измишљотине о прислушном центру у ЕПС-у? Уместо извињења, добијамо затрпавање лажима, новим лажима и спиновима. Питање за Маринику, где ви видите два метка, пуцњеве упозорења, Вучићеву одговорност, заверу у ЕПС-у? И све то Мариника виде на основу тога што је неко праћком разбио излог неког кафића у коме уопште није седело лице за које Мариника тврди да је седело тамо и да је на то лице пуцано са два метка упозорења. Да ли ће Мариника упутити извињење због лажи које је изнела? Неће! Наставиће да спинује измишљотину. Срам је било. Али, разобличена је! Овај пример доказује како лаже Мариника! Како? Лако!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s