Са председницима многобројних странака чији сте до сада били члан, сте се обрачунавали тако што сте мењали странке чешће него гаће, а са тајкуном Ђиласом се обрачунавате тако што сте га прво уценили да Вас запосли у Мултикому, а потом му тражите све већу плату. Да није испунио Ваше захтеве Ви би прешли у своју седму странку. Ваш уцењени послодавац тајкун Вам је дао одрешене руке да блатите све успешне српске државне компаније, и понеку приватну. Ево сад сте прешли на блаћење ЕПС-а. Тајкун Вам је дао и одрешене руке да просите#(хеш тег) рекетирате испред седишта тих компанија, али и испред нових Ковид болница. Ваша мисија рекетирања и прошње, је до сада била неуспешна.

Тренутно сте незадовољни због тога што нећете бити кандидаткиња за председницу Србије, или градоначелницу Београда, али чак и Ваш Мултиком послодавац, види да Вас народ неће, и да би пропали на непосредним изборима. Стога је обнародовао да ћете бити носилац листе ССП. С коња на магарца. Тачније с коња, на бицикл, како Вас је описао Никола Јовановић.

Ваше отворено писмо председнику Републике је засновано на Вашим бајатим халуцинацијама, и халуцинацијама анонимног председника ПСГ, старим недељу дана. Ем, нисте оригинални у  Вашим, а туђим фатаморганама, ем су у фази распада. Ваша ЕПС фантазмагорија је заснована на чињеници да постоје особе које се зову Милан Ђорђевић, Богдан Пушић, Загорка Доловац, Анђелко Вучић, Милорад Грчић, Ненад Дилберовић и Слободан Малешић. И у Вашем писму салати сте помешали ове неповезиве особе, у низ психоделичних неистина, које личе на баљезгања антиваксера и теоретичара завере. А Ви сте прикривена лидерка и једних и других. Ваше хорор саопштење је потпуно некреативно, и поновићу, засновано је на супстанцијално психоактивном блебетању једног анонимуса, од пре недељу дана, чије идиотарије нису изазвале никакво интересовање, па Ви сада цедите суву дреновину, зајахасте мртво кљусе, тачније бицикл. Саветујем Вам да сиђете са … бицикла без точкова, што ССП Мултиком јесте, и да се попнете на неко перспективније возило, Вашу нову странку, која ће имати храбрости да промовише Ваш мираз, и минули рад, на оптуживању српског народа да је геноцидан. А ви сте драга потпредседнице ССП Мултикома, починили прави геноцид у Вашим претходним странкама. Све су пропале.

А пошто у писму помињете чланове породице председника Вучића, и опет их провлачите кроз блато, поручујем Вам да ми из Српске напредне странке, са поносом можемо рећи да ми не знамо, и нећемо да знамо, ни једно име од четворо деце Вашег послодавца Ђиласа, нити имена његових родитеља, нити имена Ваше деце и Ваших родитеља, јер их никада нећемо нападати и провлачити кроз медијско блато, онако како то Ви и Ваша братија чините Данилу, Андреју, Тамари, Ангелини, Ксенији, Милици, Анђелку, и малом Вукану.

Драга госпођо на бициклу, дошло је време да или промените гаће, или да промените странку. Мислите о томе.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s