Постоје нека неписана правила, обичаји којих се треба држати. Немој да поганиш тамо где једеш. Немој да износиш у јавност свој прљав веш. Немој да пљујеш свој народ и државу у иностранству. Немој да будеш аутошовиниста – тј. немој да мрзиш свој народ. Свега тога се Ђилас не придржава, јер му није стало ни до Срба, ни до Србије.

Свој „Програм о КиМ“ Ђилас је показао у САД, где је отишао у покушају да испроси неку подршку пред изборе 2022. Ђилас је прокоцкао свој кредибилет у очима представника ЕУ, када је побегао са Дијалога у коме су учествовали и представници ЕУ парламента. Уз то Ђилас је више пута вређао представнике ЕУ парламента и саму ЕУ. Вређао је Ђилас ове године и САД и амбасадора САД у Србији, више пута. Тако је у априлу Ђилас извређао САД, безумно их оптуживши да већ 9 година подржавају Вучићев фашизам!?! Како онда Ђиласа није било срамота да оде у САД? Како Ђиласа није било срамота да у САД вређа све Србе на КиМ и њихову Српску листу, називајући их криминалцима? Ђилас је јуче на ВОА (Воис оф Америка) бесрамно рекао: „Имате људе на Косову који су заиста криминалци, заиста су криминалци. Оптужени са разних страна… Формирају своју листу на Косову и одузимају 99 одсто гласова и седе у влади Косова“.

Подсетићу Ђиласа да је „Српску листу“ формирао народ са Косова и Метохије, у договору са државом. И та „Српска листа“ штити, заједно са Србијом, интересе Срба, боље него што је то ико икада чинио. Србија помаже Србе на КиМ, више него што је то ико икада чинио. Срби на КиМ, живе боље него икада, када се посматра оно што Србија може да уради за њих. Срби, по правилу, морају да буду у приштинској влади. Прво, тиме најбоље штите себе. Друго, на тај начин најбоље помажу себи. И треће, тиме доприносе бољим међунационалним односима на КиМ.

Ђилас сам себе види као Куртијевог партнера. Ђиласова Мариника, као и Курти оптужује српски народ за геноцид. Ђилас, за сада, све Србе на КиМ, назива криминалцима. Сутра ће и Ђилас да оптужи српски народ за неки геноцид. Ђилас је волео Куртија још 2001. када га је жути ДОС амнестирао мимо закона. Ђиласов ДС је један од твораца лажне државе Косово, почетком 2008. Ђилас је јадан од отаца и кумова лажне државе Косово. Ђилас велича Куртија, а сатанизује Државника Вучића, који штити Србе на КиМ, и целовиту Србију. Ђилас је 23.4.2019. рекао кога од Албанаца види као партнера за помирење: „Па од свих њих као најпринципијелнијег волим овог господина Куртија, који се годинама залаже за своје ставове о самоопредељењу Косова, због чега је био у затвору јако пуно година…“. Ђилас такође подржава Куртијеве џепне, приватне Србе, који имају нула посто подршке Срба на КиМ. То су нови Арнауташи. А овим што је јуче урадио, Ђилас је и себе сврстао у Арнауташе. Јадно је што Курти има подршку Ђиласа, Маринике и њихових медија у Србији. Ђиласов аутошовинизам још више потцртава патриотизам председника Вучића и СНС. Председник Вучић штити Србију и КиМ, освешћује Србију, уздиже Србију, гради Србију, вакцинише Србију и лечи Србију. Лечи прошлост у садашњости, ради будућности. Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s