Желим срећан рођендан Данилу Вучићу. Нажалост, чланови удруженог злочиначког удружења, су одлучили да му „честитају“ рођендан, новом лажи, новим спином!

Драган Ђилас и Драган Шолак су вероватно новцем, преко својих веза и преко директорке Јадранке Дринић, која се иначе од наших органа крије у Италији, успели да пласирају лаж у италијански лист „Ла Република“. Потурили су једну реченицу, лаж – да је син председника Вучића, Данило, менаџер-агент једног фудбалера, и да ради у спортској агенцији „International Sports Office“.

Да је све лаж и спин, доказује индикативна чињеница је да је текст у италијанском листу објављен пре скоро два месеца (8. октобра 2021.), а ђиласовски медији, су у удруженом злочиначком подухвату, ту лаж стару два месеца, по команди, по налогу и договору, одлучили да објаве на данашњи рођендан Данила Вучића. То јасно говори о намери да се до краја дехуманизује млади Данило.

До сада су га ђиласовски медији проглашавали фудбалским хулиганом, криминалцем, припадником једног криминалног клана, богаташем који дели вреће пара, једноставно, покушавају да направе од њега дежурног кривца, перманентно сумњиво лице, модерног Јозефа К. Ђиласовска медијска банда, уходи Данила, прави проблем када он на јавном месту, у кафићу, гледа утакмицу, уходи га на радном месту у винотеци, шаље бесмислене црне тројке, контроле у винотеку, контроле органа који са тим немају никакве везе. И све то спинују, загорчавају му живот. Угрожавају му безбедност и живот!

И нема везе што је агенција „International Sports Office“ оштро демантовала лажи о Данилу, што те лажи негира и фудбалски клуб Фиорентина. И нема везе што агент поменутог фудбалера и директор агенције Дарко Ристић тврди да су неистинити наводи италијанске штампе који председниковог сина доводе у везу са фудбалером Влаховићем. „Данило Вучић није ни на који начин ангажован у агенцији ‘Интернешнел Спортс Офис’, нити је икада био, па самим тим није ни агент фудбалера Душана Влаховића“, навео је директор агенције Ристић у писаном демантију. Важна је једна подметнута реченица у неком италијанском тексту од пре два месеца. И сада као печурке после кише, ничу монструозне лажи у ђиласовским медијима. Важан је план дехуманизације Данила Вучића. Важан је нови спин, пошто је претходни спин о винотеци у којој ради Данило пропао.

Циљ удруженог злочиначког медијског подухвата је-уништити председника Вучића, тако што ће уништити чланове његове породице, на првом месту сина Данила и брата Андреја. Овај пут Данила покушавају да прикажу као трулог богаташа, пошто у текстовима помињу провизију агената фудбалера Влаховића (3 до 5 милиона евра), и тиме сугеришу лаж да ће Данило имати милионе евра. Срам вас било пасја погани, накоте хијена и лешинара! Знам, почела је преизборна кампања!

Аутор је члан председништва СНС и народни посланик!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s