Ђикијева вишеструка крпа, позната као геноцидашица Микрофибер Маки, која Ђикију служи за брисање просторија ССП, али и просторија Мултикома, пробудила се на радијатору Мултиком нужника, после сушења. Пренула се крпа из дубоког сна, омамљена Варикином и Доместосом у који је умачу. У делиријуму хлорних халуцинација, нормално, крпи се причинило да су сви крпе, попут ње. У шоку од буђења у нужнику Мултикома (или можда ССП-а), Микрофиберицу Маки, забљесну светло са плафона Мултиком ћенифе, и сину јој – струја! И онда ова енергетска крпа, одлучи да окрпи све живо, поводом проблема са струјом. У делиријуму халуцинација Макица је булазнила о преким судовима, о театру(!?!), о печењарама, о понижењима (то она најбоље разуме, с обзиром да је Макица у вишеструко понижавајућем зависном положају према свом власнику, председнику и директору Ђикију), о крађама, о прислушкивању, о  робији, о врховном налогодавцу (то Макицу јако боли с обзиром да је изложена невиђеним понижењима од стране свог послодавца, власника и директора Ђикија).

И Макица је поновила доказану лаж о прислушкивању оца председника, лаж коју је лансирао бивши синдикалац из Аранђеловца, исти онај који је Макици сервирао пресну лаж, да је на њега извршен „атентат“ у једном аранђеловачком кафићу. Макица је појела ту лаж, и повратила је у свим Ђикијевим медијима. А синдикалац се предомислио и признао да је „атентат“ у ствари била праћка која је погодила врата кафића у коме није био. Тако је Макичин атентат, постао праћка, све у свему Макичина сраћка. И онда је Ђики крпом обрисао ту нечист. Којом крпом? Микрофибер Макицом!

А у свом крпеном делиријуму Макица крпица је ћутала о свом изборном програму да су Србија и српски народ геноцидни. Ћутала је Макица крпица, о Ђикијевом изборном програму да су 99% Срба са КиМ, криминалци!

Јадна крпица Макица. Као и свака бабасера, Ђики умочи Маки у Доместос, пропере је, оцеди и остави да се осуши. И наравно повуче воду у нужнику Мултикома. И онда Макица има образа да другима пребаци да ће их неки „врховни налогодавац понижавати као крпе“. Народ лепо каже „види трун у туђем оку, а не види балван у свом“. А геноцидашицу Макицу не могу опрати ни Сава ни Дунав, а камоли Доместос. Препоручујем Макици Мистер Пропера.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s