Бодар и чио после десетог одвикавања и рехабилитације, бивши председник ПСГ Сергеј Трифуновић је одлучио да заблиста у ђиласовским медијима, који су радо пренели његову нову халуцинацију: „Систем је толико труо и корумпиран да је питање шта ће бити после“. Чини се да је ПСГ наркоман последњи који треба да брине шта ће бити после. За њега је извесно дрогираће се обилно, исто као и до сада, вређаће жене, изазиваће саобраћајне несреће и опет ће ићи на одвикавање. И тако укруг.

Каже џанки Серјожа да је „ушао у политику јер овоме треба да дође крај“. Па да, у праву је, његовом дрогирању треба да дође крај. И каже Трифо „али, шта ћемо после?“. После ће да иде на одвикавање. Џанкоза призива и „6. октобар“. Серјожи је постављено урнебесно смешно питање када је схватио да „6. октобра“ неће бити? То је тешко рећи, а одговор је да је он то укапирао више пута током ове две деценије, у паузама између дрогирања. Каже Трифуновић: „дефинитивно сам схватио када је убијен премијер Ђинђић“. Драги читаоци, ви разумете о чему говорим, нарко Сергеј је схватио да „6. октобра“ нема, три године касније, први пут. Данас је опет свестан да „6. октобра“ није било. Нормално, био је на рехабилитацији, и пун је елана.

Изгледа је овикавање било успешно, па екс председник ПСГ вели и да је својом књигом „Стовариште“ рестаурирао себе. Назив књиге је самокритичан, јер се џанки Серјожа каје што је себе претворио у стовариште дроге – ганџе, кокишке, хорса и ексера. Браво! Кад се опет буде покајао, написаће други део књиге, под називом „Стовариште, опет“. И тако у бескрај. А да је срећан што се вратио са одвикавања, потврђује сам Сергејчић кад каже да је срео познаника из детињства, који је ускликнуо „Јао, вратио си се“. Вратио се Серјожа, са кратког службеног пута  из центра за рехабилитацију и одвикавање.

За крај, желим Серјожи, да издржи, да не пије више, али ни мање, да не конзумира психоактивне супстанце, да не вређа жене, и да не седа за волан бар још неко време. То се односи и на моторе и скутере. Нека купи бицикл, па онда може да га вози заједно са Мариником.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s