Ђилас представља општу опасност у саобраћају! Слично Сергеју Трифуновићу. Ђиласова бахатост нема граница. Он сматра да за њега закони не важе. Данас је Ђиласа јурила полиција на аутопуту Београд-Ниш у смеру ка Нишу, на подручју општине Параћин око 13.40 часова. Полицијски радар је „ухватио“ Ђиласов скупоцени БМW, вредан 150.000 евра, како јури брзином од 174 километра на сат, иако је на том делу пута ограничење 130км на сат. Потом су Ђиласа појурили полицијски пресретачи и једва га ухватили. Није познато да ли је Ђилас био под дејством алкохола или дроге.

Несрећа коју је Ђилас изазвао у априлу 2021.

Претходно је Ђилас ове године, 03.04 изазвао тешку несрећу на Аутокоманди. Тада је џип марке БМВ Драгана Ђиласа узроковао саобраћајну несрећу тако што се закуцао у аутомобил марке Пежо. На лице места је изашла патрола полиције, а дошло је и возило хитне помоћи. Ђиласов сувозач је Б. Стефановић? Није познато да ли је Ђилас тада био под дејством алкохола или дроге. Драган Ђилас је прекршајно осуђиван десетак пута, највише због тешких саобраћајних прекршаја – прекорачења брзине. Први случај се догодио почетком 2005. када је Ђилас псовао и претио полицајцу да ће остати без посла. Ђилас је прекорачивао брзину  11.2.2014., 6.5.2014.,  9.6.2014., 23.10.2014., 16.6.2015. У јуну 2015. водио се прекршајни поступак против Ђиласа, због злоупотребе личних података 157.000 лица, и 15.1.2016. водио се прекршајни поступак против Ђиласа, због угрожавања права запослених, због тога што им није исплаћивао плате. Ђилас, познатији као Човек без савести, хоће да управља Србијом, а не зна да управља возилом. Ђиласа надлежни морају да врате у ауто школу.

Постоји низ удеса и саоб прекршаја функционера Ђиласове странке. Председник ИО ДС Елезовић, у Ђиласово доба, изазвао судар у НС у коме су оштећена четири аутомобила. Возио је у супротном смеру брзином већом од дозвољене. Група ђака из оближње школе једва је избегла да их удари помахнитали ђиласовац. У  марту 2017., Ђиласов Андреј Белингер, тада члан општинског већа Стари град, кум Марка Тротинетић Бастаћа, је изазвао удес на НБГ, возећи са чак 1,58 промила алкохола! Имао је крв у алкохолу, а не обрнуто! Ђиласов Белингер је возећи аутопутем, брзином од 140 км на сат ударио „шкоду фабију“, чији је возач претрпео више повреда. Пре удеса Белингер је починио низ кривичних дела (вожња под утицајем алкохола, недозвољена брзина, бежање од полицијског пресретача). Ђиласова Мариника, познатија као Жена без презимена, је заједно са супругом, изавала саобраћајну несрећу 29. јануара 2015. године, у Темерину. Мариника, тада Пајтићев Покрајински Секретар, а данас Ђиласова потпредседница, учествовала је у саобраћајној несрећи у којој је њен супруг ударио аутомобилом пешака Томислава Ковачевића који је тада тешко повређен и збринут у КЦ Војводине. Мариникин супруг је био позитиван на алко-тесту. Мариникином супругу, по Пајтићевој и Мариникиној ургенцији, није рађена анализа крви, што је иначе уобичајена процедура кад год је у питању несрећа у којој је неко повређен.

Као што видите, неспособност за управљање возилом је општа појава у Ђиласовој странци. Па како ће да управљају Србијом, а нису способни да управљају возилом? Сетимо се Ђиласових претњи полицајцу Драгану Стевићу који га је зауставио због прекомерне брзине. Ђилас је пред својом децом псовао полицајца (рекао му је „одјеби, бре“), и претио му је да ће остати без посла, рекавши му „ја се борим да такви као ти остану без посла“. Ђилас је одувек био бахат, арогантан и обестан, и такав је и остао. А ђиласовски медији ни да писну о скандалу свог газде!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s