Експерткиња за дрогиране кокошке, бициклисткиња Маки, гостовала је на Ђикијевој и Шокијевој телевизији „Новалаж“. Алармирала је јавност – забога, неко можда хоће да купи „Политику“. Да није дрогирана, Маки би знала да су њени жути већ продали „Политику“ и да је ово слободна земља, где право да купују или продају медије имају и други људи, а не само Ђики и Шоки. А Ђики и Шоки покуповаше све живо, не само у Србији, већ и у региону. И то није сметало дрогираној Макици. И кад су Ђики и Шоки кршили законе, утајивали порез, Маки се није бунила. Нормално – Маки ради у Ђикијевој компанији, а и друга је у Ђикијевој странци. Двоструко зависна. Нако би рекао, двоструко дрогирана. Каже Макица – Вучићева клика. А Макици не смета Ђикијева клика? И не смета јој Шокијева белосветска клика? Маки, Маки, ударила ти дрогирана кокошка у главу, па халуцинираш. Наравно, Маки циљано халуцинира. Није она баш тако блесава. Већ недељама удара по једној од најбољих државних компанија, у жељи да јој науди, у корист конкуренције коју, гле чуда, воде баш Шоки и Ђики!

И каже Маки да ће она, пазите, носити Ђикијеву листу. Носити. Где ће је носити? У ПМ ће је носити! Тежак терет за коку носиљу Маки. И још Маки пада у делиријум, амок, чиста халуцинација узрокована психоактивним супстанцама, и каже Маки: „председник представља параван иза ког су руина и пљачкање грађана и народ га не воли“ бла, бла, трућ. Каже Маки, а заборави како је Ђики руинирао Београд, оставивши дуг од 1,2 милијарде евра, док је Ђики за то време покрао пола милијарде евра! А Ђикија народ толико воли, да Ђики на суду изјављује 100 пута годишње да га грађани Београда, на улици вређају чак и када је са децом! А председника народ толико „не воли“ да му већ пола деценије даје најмање 60% поверења. А Ђики је на прошлим београдским изборима добио 19%, толико га народ „воли“. А председника Вучића народ у Београду толико „не воли“ да му је поверио 45% гласова!

У налету метамфетамина, дрогирана Маки халуцинира о „урушавању правосудног система“. „Заборави“ Маки да су она и Ђики, 2009. отпустили 2000 судија и тужилаца, због тога што им нису били по вољи. А власт на коју Маки режи, управо мења Устав да би правосуђе учинила потпуно независним, и одузела право Скупштини Србије да бира Судије. А Маки и њен газда Ђики се противе промени Устава и повећању независности правосуђа. Дијагноза – Маки је је у тешком халуциногеном  делиријуму. Савет, Маки смањи мало дроге, зобљеш их ко кокошка. Више вози бицикл, здрав живот, и тако то. Жива била!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s