Потомци су ваш лакмус папир. Потомци су ваш одраз у огледалу. „Туците своју децу чим приметите да почињу да личе на вас“ мудро је рекао Душан Радовић. Ова мудрост је истовремено и иронична, и озбиљна, и опомињућа. Нека нико не туче никога. Душко Радовић је о томе написао мудрост нешто другачију од оне претходне: „Једно упозорење родитељима: ако будете тукли своју децу, она ће тући ваше унуке“. Бахати Ђиласов Бранко Миљуш је лоше васпитао свог сина. Једнако тако бахато свог сина је васпитао и Јеремићев потпредседник странке, Борислав Новаковић. Једнако тако бахато су сина васпитали Ђиласови шефови из Зајечара, Софика Димчић и Никола Манчић. Сва три сина су опасност по околину, бахати насилници. А Ђилас је своје двоје мале деце, 2014. године, васпитавао тако што је тукао њихову мајку, и баку и деку! Сви побројани желе да васпитавају Србију. Васпитајте прво своју децу Ђиласе, Миљуше, Новаковићу, Димчићева, Манчићу, за Србију не брините!

Скандал први

Три особе су повређене у удесу који се синоћ 19.01.2022. догодио у Улици Светозара Марковића на Славији. Скупоцени џип „волво XЦ60“ који је возио Лука Миљуш, син најближег Ђиласовог сарадника Бранка Миљуша, је због огромне и недозвољене брзине, оштетио најмање 7 паркираних возила са обе стране улице. Поред бахатог Луке Миљуша, лакше су повређене и његове сапутнице Данијела Митровић (19), држављанка Црне Горе, и Ана Јеремић (21). Бахати Лука Миљуш је приведен у полицијску станицу ради тестирања на психоактивне супстанце. Сви ђиласовски, Шолакови, „независни“ и „истраживачки“  медији који се боре за „истину и правду“ попут Н1, НовеС, Директно, Данаса, КРИКа, БИРНа су сакрили ову вест и нису објавили ко је узроковао ову саобраћајну несрећу. Штите Ђиласа и Бранка Миљуша и штите ССП. Ради се о грозним двоструким аршинима и непрофесионалном новинарству. Када син председника Вучића, седи у кафићу и гледа утакмицу, ови медији извештавају о Данилу, као да је починио неко кривично дело и као да је криминалац. А Данило никада није почино ни прекршај, а камоли кривично дело. Са друге стране ови медији годинама крију, и не извештавају о кривичним делима које су починили синови Бранка Миљуша, Боре Новаковића, Софике Димчић и Зорана Манчића! Још горе ови медији не извештавају о Ђиласовим кривичним делима!

Скандал други

Почетак предизборне кампање у октобру 2021. је обележило насиље Ђиласових функционера у Зајечару, који су спалили аутомобил градоначелника Ничића. Ђиласовци су предизборну кампању почели тако што су 29.10.2021. у пола два ујутру запалили и потпуно уништили аутомобил градоначелника Зајечара, Бошка Ничића и његове супруге, испред зграде у којој они живе. Полиција је сутрадан, само 12 сати после извршеног злочина, ухапсила Ненада Николова старог 34 године, који је у потпуности признао извршење кривичног дела. Ненад Николов је посинак председника зајечарског одбора Ђиласове странке Зорана Манчића и син Ђиласове функционерке Софике Димчић, Манчићеве супруге. Ђиласова насилничка странка и њени медији су овај догађај приказали као прогон Ђиласових функционера. О томе сведочи саопштење ССП од 29.10.2021. у коме Ђилас не осуђује насиље над Зајечарцима, Бошком Ничићем и његовом супругом, већ безумно оптужује Вучића да прогони људе у Зајечару, а Ђилас окривљује и напада полицију што ефикасно ради свој посао. У Ђиласовом бесрамном саопштењу стоји: „ССП: Режим да одмах прекине са прогоном опозиционих активиста у Зајечару. Странка слободе и правде (ССП) захтева од МУП да одмах прекине прогон опозиционих активиста у Зајечару који се спроводи по директном налогу Александра Вучића. Након вести објављене у медијима да је запаљен аутомобил Бошка Ничића, локалног кабадахије и првог човека криминализоване локалне власти у Зајечару, полиција је на информативни разговор позвала председника градског одбора ССП Зорана Манчића и његову супругу Софику Димчић. Сви који су умешани у овакво малтретирање опозиционих политичара и чланова њихових породица ће одговарати“. Сви ђиласовски, Шолакови, „независни“ и „истраживачки“  медији који се боре за „истину и правду“ попут Н1, НовеС, Директно, Данаса, КРИКа, БИРНа су сакрили вест о томе ко је уништио аутомобил градоначелника Зајечара.

Скандал трећи

Син Боре Новаковића, потпредседника странке Вука Јеремића, је 29.09.2021. је потпуно демолирао просторије СНС-а у Новом Саду. Никола Новаковић, син Боре Новаковића, је мртав пијан разбио чак 30м2 излога на просторијама СНС, при чему је потпуно уништен и инвентар у просторијама. Никола Новаковић је алкотестиран и том приликом је утврђено да је имао преко 1,8 промила алкохола у крви. Полиција га је привела. Скандал је представљало и то што тужилац, није дозволио да се ради ДНК анализа, и поред тога што су након увиђаја нађени  трагови папиларних линија, што указује на коришћење ватреног оружја. Јеремићева и Ђиласова странка су оправдале ово насиље. Сигурносне камере су потврдиле идентитет злочинца и забележиле сам злочин. Подсећам, Борислав Новаковић је био професор марксизма, који је напредовао у ДС-у. На изборима 2000. изабран је за председника Скупштине града Новог Сада и за посланика у покрајинској и републичкој Скупштини. Шира јавност је за старијег Новаковића чула тек по избијању “Афере Солун” у Скупштини Србије. Током гласања о Закону о раду децембра 2001. године, неко је користио његову посланичку картицу док је он био на службеном путу у Солуну. Од тада је Новаковић постао познат у народу као Бора Солунац. Новаковић  је ухапшен септембра 2013. године, и то због махинација са грађевинским земљиштем на којем је изграђен хотел „Холидеј ин“ у Новом Саду. Оптужен је да је оштетио буџет Новог Сада за 1,3 милиона евра. Тада је два месеца провео у притвору, да би поново био ухапшен новембра 2014. године. Тада је оптужен да је као директор Завода за изградњу града злоупотребио службени положај и омогућио фирми „Боровица транспорт“, да прибави четири милиона евра, оштетивши тиме буџет Новог Сада. Виши суд у Београду осудио га је у јануару 2017. на три године и шест месеци затвора због малверзација приликом изградње Булевара Европе. Сви ђиласовски, Шолакови, „независни“ и „истраживачки“  медији који се боре за „истину и правду“ попут Н1, НовеС, Директно, Данаса, КРИКа, БИРНа су сакрили вест о злочину Николе Новаковића.

Ђиласово породично насиље

Сетимо се породичног насиља Драгана Ђиласа од 06.12.2014., које је он сам изазвао и починио. Многи медији, па и лист „Курир“ од 14.10.2019., су објавили текст под насловом „ИСПОВЕСТ БИВШЕ ЖЕНЕ ДРАГАНА ЂИЛАСА: Оца и мене тукао пред дететом! Чак ме и трудну малтретирао! Претио је да ће ми ОДРУБИТИ ГЛАВУ!“. У том тексту лист „Курир“ подсећа на чињенице о породичном насиљу Драгана Ђиласа, које се одиграло 2014. У МУП Врачар у децембру 2014. бивша Ђиласова супруга Ива Ђилас је изјавила о Ђиласу: „Психички ме је малтретирао, то јест вршио тортуру нада мном док сам била трудна, дете је рођено превремено и са срчаном маном, има озбиљну аритмију. Такође, да нагласим да је за време моје трудноће Драган био са другом женом (Ана Дабовић оп.аут.) и за време док сам била трудна и док ме је малтретирао била сам код својих родитеља, а ниједном ме није позвао да пита како сам. Пре месец дана ми је претио тако што ми је рекао: „Одрубићу ти главу“. Ја све ово нисам пријављивала, али сада сам након свега веома забринута за своју безбедност, као и безбедност родитеља и деце“. Сличне исказе у МУП Врачар су тада дали и родитељи Иве Ђилас. Медији су тада врло стидљиво известили о овом злочину. Ђилас није сносио било какве последице. Случај је заташкан.

Ђилас – општа опасност у саобраћају!

Ђиласова бахатост нема граница. Он сматра да за њега закони не важе. Ђиласа је 24.12.2021. јурила полиција на аутопуту Београд-Ниш у смеру ка Нишу, на подручју општине Параћин око 13.40 часова. Полицијски радар је „ухватио“ Ђиласов скупоцени БМW, вредан 150.000 евра, како јури брзином од 174 километра на сат, иако је на том делу пута ограничење 130км на сат. Потом су Ђиласа појурили полицијски пресретачи и једва га ухватили. Није познато да ли је Ђилас био под дејством алкохола или дроге. Сви ђиласовски, Шолакови, „независни“ и „истраживачки“  медији који се боре за „истину и правду“ попут Н1, НовеС, Директно, Данаса, КРИКа, БИРНа су сакрили ову вест.

Ђилас је 03.04. 2021. својим скупоценим џипом марке БМВ, узроковао саобраћајну несрећу тако што се закуцао у аутомобил марке Пежо. На лице места је изашла патрола полиције, а дошло је и возило хитне помоћи. Ђиласов сувозач је био Борко Стефановић. Није познато да ли је Ђилас тада био под дејством алкохола или дроге. Сви ђиласовски, Шолакови, „независни“ и „истраживачки“  медији који се боре за „истину и правду“ попут Н1, НовеС, Директно, Данаса, КРИКа, БИРНа су сакрили ову вест.

Драган Ђилас је прекршајно осуђиван десетак пута, највише због тешких саобраћајних прекршаја – прекорачења брзине. Први случај се догодио почетком 2005. када је Ђилас псовао и претио полицајцу да ће остати без посла. Ђилас је прекорачивао брзину  11.2.2014., 6.5.2014.,  9.6.2014., 23.10.2014., 16.6.2015. Сви случајеви су били заташкани тада када су се догодили!

Ђиласова службеница Мариника, је заједно са супругом, изавала саобраћајну несрећу 29.01. 2015. године, у Темерину. Мариника, тада Пајтићев Покрајински Секретар, а данас Ђиласова потпредседница, учествовала је у саобраћајној несрећи у којој је њен супруг ударио аутомобилом пешака Томислава Ковачевића који је тада тешко повређен и збринут у КЦ Војводине. Мариникин супруг је био позитиван на алко-тесту. Мариникином супругу, по Пајтићевој и Мариникиној ургенцији, није рађена анализа крви, што је иначе уобичајена процедура кад год је у питању несрећа у којој је неко повређен. Случај је заташкан и медији нису објавили ни реч о овоме!

Аутор је посланик и члан председништва СНС

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s