Завера и атентат на председника Вучића имају за циљ заштиту угрожених интереса и политичког и оружаног крила мафије. Први имају интерес да заштите богатство које су опљачкали до 2012., и да се поново врате на власт, без избора, насилним путем. Други имају за циљ да заштите богатство стечено криминалом. Оба крила као главну препреку у остварењу својих циљева виде у председнику Србије, Александру Вучићу. Оба крила имају помоћ од држава или ентитета који су непријатељски настројени према Србији и њеним властима – а највећу препреку виде управо у председнику Вучићу. Од 2018. године, видљиви су покушаји остварења две опције – покушаји насилне промене власти и припрема ликвидације председника Вучића. Уколико неко сматра да су ове моје претеране, нека се сети два догађаја. Први је убиство Председника Владе Србије, Зорана Ђинђића. Други догађај је покушај убиства Александра Вучића у Сребреници, 11.07.2015. Припрему терена за обе опције врше моћни тајкунски медији. Припрема се састоји у систематској, организованој и циљаној дехуманизацији Александра Вучића, чланова његове породице али и других носилаца власти из СНС. Најбољи пример који описује сву ту мржњу је тросатни пропагандни филм ТВ „Н1“ „Владалац“ приказан 17. и 18.02.2020. У филму  „Владалац“ име Александра Вучића помиње се 442 пута, уз више од 43 увреде („зао, неискрен, бахат, беспризоран, деструктиван, радиоактиван, самољубив, деспот, болестан, несимпатичан, манипулативан, лажов, нарцисоидан, неваспитан, токсичан, бескрупулозан, осион, нетолерантан, неурачуњљив, деструктиван, агресиван, саможив, аутократа, преварант, баналан, вођа хулигана, негативан рођен…“). (…) Патолошка појава о којој говорим је утолико упадљивија, због тога што Србија видно економски напредује, води мирољубиву спољну политику, а напетости у друштву су смањене на најмању могућу меру. По логици и природи ствари, велика популарност и успеси, би морали да доведу до смањења броја претњи, клевета и увреда. Једини могући закључак је да „неко“ вештачки, дакле нелогично и неприродно подстиче дехуманизацију и демонизацију првог човека Србије, његове породице и странке. Медијска припрема терена води ка  политичкој позадини припреме атентата на председника Вучића.

Чињенице су следеће. Шеф мафијашког клана Беливук је Радоје Звицер, који се вероватно налази у Јужној Америци, где је вођа једног нарко картела. Мафијашки клан Беливук Звицер је „оружано“ крило политичке мафије која већ годинама прети председнику Вучићу и члановима његове породице. Мафијашки клан Беливук Звицер је припремао атентат на председника Вучића, уз сарадњу свог политичког крила. Постоје наручиоци и финансијери припреманог атентата на председника Вучића. Постоје инспиратори атентата, а у кривичноправном смислу, подстрекачи и помагачи. Питања су следећа! Да ли је Ђилас  један од наручилаца и финансијера припреманог атентата на председника Вучића? Да ли је Ђиласова странка ССП, политичко крило мафије? Сетимо се само веза Ђиласа и Маринике Тепић Чобану Живку, са криминалцима Владом Јапанцем, Новаком Филиповићем, Милутином Бакићем и Миланом Дабовићем. Да ли је Мило Ђукановић један од наручилаца и финансијера припреманог атентата на председника Вучића? Министар унутрашњих послова Вулин је поставио кључно питање:„Да ли је Радоје Звицер ову злочиначку организацију окупио и организовао да би убили председника Вучића по споственом нахођењу или зато што је добио наређење од свог политичког шефа, политичког вође?“.

Подсетићу кратко на хронику повезаних догађаја.

– 29.10.2016. У близини породичне куће премијера Србије Александра Вучића у Јајинцима полиција је пронашла арсенал оружја у сандуцима. Оружје је пронађено на месту скретања у улицу где се налази породична кућа Вучића, на месту на коме свако возило мора да успори на минималну брзину. Пронађена је једна зоља, четири ручне бомбе, 100 комада муниције калибра 7,62 милиметра, и муниција за аутоматску пушку и снајпер.

– 29.05.2019.  Дијана Хркаловић је разрешена дужности државног секретара МУП-а и престао јој је радни однос.

– Прва половина 2019., почиње прислушкивање председника Вучића.

– 19.11.2020. Надлежни органи Републике Мађарске су доставили информацију да је ухапшени плаћени убица Чаба Дер, посведочио да су му две различите криминалне организације с простора Србије и Црне Горе, нудиле новац да убије председника Србије.

– 31.12.2020. Председник Србије је медијима открио да је прислушкиван. Вучић је тада казао да је прислушкиван око годину и по. Убрзо је стигла потврда и од министра полиције Александра Вулина, као и најава да ће полиција сазнати ко стоји иза ове афере.

– 20.01.2021. У СБПОКу је први пут саслушана Дијана Хркаловић поводом повезаности са Дарком Елезом и Вељком Беливуком. Одбила је полиграф, а на сва питања је углавном одговарала са – „не знам“ и „не сећам се“.

– 04.02.2021. Коначни докази о завери и припреми атентата су испливали после хапшења мафијашког клана Беливук. У скровиштима мафијашког клана Беливук је пронађена огромна количина наоружања и експлозива, али и три врхунске снајперске пушке.

– 05.02.2020. Политичко крило мафије, је овог дана напало власт, ширећи неистине га је мафијашки клан Беливук део власти. Прави разлог овог напада је немогућност да  се отворено стане на страну мафијашког клана Беливук, па су се у његову одбрану користиле методе „ да се Власи не досете“.

– 07.02.2021. Начелник УКП, г. Богдан Пушић је у контексту хапшења мафијашког клана Беливук, изјавио да је преко 850 специјалаца било је распоређено, приликом прославе откривања споменика Стефану Немањи како би се обезбедио председник, због тога што су обавештајни подаци указивали да ће бити покушано извршење атентата на председника Србије.

– 01.03.2021. У СБПОКу је поново саслушана Дијана Хркаловић поводом повезаности са Дарком Елезом и Вељком Беливуком.

– 15.10.2021. Ухапшена Дијана Хркаловић.

-24.12.2021. Поново ухапшена Дијана Хркаловић.

-21.01.2021. МУП саопштава да је 14. јануара, под ознаком хитно, посредством Европола, од припадника полиције једне земље чланице Европске уније званично обавештен о постојању оперативних информација да је организована криминална група, сачињена од чланова из разних земаља, која за циљ има атентат председника Србије Александра Вучића. На челу ове криминалне организације црногорски држављанин Радоје Звицер, организатор и вођа кавачког клана, за којим је Србија већ расписала потерницу.

Опасност јесте велика, али одбранићемо и Вучића и Србију! Најбољи начин да заштитимо председника Вучића је да пристане да га, сходно законима и Уставу, још једном кандидујемо и изаберемо за председника Србије. Народ то жели и народ ће председнику Вучићу овај пут дати више од 60 одсто гласова. Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s