Политичко и оружано крило мафије је свесно да ће убедљиво изгубити изборе 2022.

Тога је свесна и њихова медијска мафија, и покровитељи свих њих, из иностранства.

Тајкуни политичари (Ђики и Шоки) губе стотине милиона евра јер не могу да реализују своје махинације (пљачкање Србије – Телекома, ЕПС-а, наменске…), највише везане за развој њихових мафијамедија.

Тајкуни криминалци – шефови наркокартела (Звицер и други) губе стотине милиона евра јер не могу да реализују свој криминал у Србији и региону (ликвидације, продаја дроге итд.).

Њихови инострани покровитељи (екстремни албанци и исламисти, усташе, милогорци, стране обавештајне службе) такође губе стотине милиона евра, јер је Србија јака и стабилна, па бизнис иде у Србију, а не код њих. Јака Србија је отпорна на притиске странаца и то им смета.

Непријатељи Србије, из окружења, председника Вучића и Србију, виде као главну препреку уништењу Републике Српске, Срба на Косову и Метохији, и Срба у Црној Гори.

Једино решење сва крила мафије виде у ликвидацији председника Вучића.

Стога су сва крила мафије – оружано (Звицер), политичко (Ђики, Шоки, Маки…), медијско, и инострано (екстремни албанци и исламисти, усташе, милогорци, стране обавештајне службе) прионули да реализују атентат на Вучића.

То су, вероватно случајно, открили безбедносни органи једне државе Европске уније, и проследили нашим органима преко Еуропола!

У кривичноправном смислу, постоје инспиратори, налогодавци, подстрекачи, наручиоци, финансијери, помагачи и планирани релизатори атентата на председника Вучића.

У овом тренутку медијско крило мафије у Србији, релативизује озбиљност претње председнику Вучићу, подсмева се, и спинује контравести –  нпр. појединац претио Ђикију и Макици смрћу.  Медијска мафија ту вест спинује и приказује опаснијом и важнијом од припреме атентата на председника Србије!

Не треба се опустити, опасност неће проћи до средине 2022. Императив је истражити и процесуирати – инспираторе, налогодавце, подстрекаче, наручиоце, финансијере, помагаче и на крају планиране реализаторе атентата на председника Вучића. 

Предаја није опција! Победа је опција!

Аутор је члан председништва и посланик СНС

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s