Објављено 11.12.2019. на:
https://informer.rs/vesti/politika/477990/djilas-bosko-pinki-svaba-obavezno-procitajte-otvoreno-pismo-nebojse-bakareca-liderima-saveza-srbiju
https://www.pink.rs/politika/172045/otvoreno-pismo-nebojse-bakareca-djilasu-i-obradovicu-vas-dvojica-ko’-pinki-i-svaba
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3373888/otvoreno-pismo-nebojse-bakareca-djilasu-i-obradovicu-vas-dvojica-ste-kao-pinki-i-svaba-rodjaci-rane-vas-bole

Отворено писмо Ђиласу и Обрадовићу – Вас двојица, ко` Пинки и Шваба!

„Рођаци“, мора да Вас много боле ране, истина о Вашим чврстим везама са наркодилерима, кад сте у јеку Ваше свађе саставили заједничко саопштење? Показало се да трговина рекламним временом за Вас Ђиласе више није привредна града у експанзији. Показало се да Вас Обрадовићу издавање меница скупо кошта. Банкрот Двери! „Рођаци, гудровина је привредна грана у експанзији“. Вас двојица најбоље познајете ову чувену реплику из филма „Ране“. Вас два брата сте као Пинки и Шваба, а асистира Вам, Дијабола – Вук Јеремић. Вас двојица све радите заједно. Бијете, отимате, свађате се, псујете, нападате институције. Хтели би и да вешате, силујете и мењате власт на улици. Ту је и гудровина, рођаци. Спојила се два политичка нарко клана, леви и десни, па издала саопштење. Нисмо ми – мајке нам!

Није у реду, рођаци, да се одричете кумова и шурака. Није Бошко Ваш кум дугме, макар био и највећи дилер у Србији! Није Драгане Ваш шурак за бацање, макар имо` две киле кокишке у ауту, кад га је гепила мурија! Није шурак дугме Ђиласе, зато сте му носили клопу у затвор. Тотално је труло Драгане, да се Ви саопштењем и преко медија одричете невенчане треће супруге, само да би опрали себе! Дно дна. Тако сте недавно натерали бившу, другу супругу, да пошаље саопштење медијима, о томе како Ви нисте туклу ни њу, ни њеног оца. Испаде да је она тукла Вас! А Ваша бивша супруга је пет година говорила истину, до у детаље, о Вашем породичном насиљу, Ђиласе. Што је најгоре, о томе постоје и полицијски извештаји.

И сад Ви Драгане, и Ви Бошко, заједно кукате, како Вам кум није кум, како тоцило није тоцило, како су Вас натоциљали, како Вам невенчана супруга није супруга, па Вам тиме ни шурак наркодилер, није шурак! Кукате, рођаци, кукате, а од кукњаве нема вајде! Него, лепо Ви да спојите картеле у један лево десни велики картел „ССП Звери“, да удружите ресурсе, територије, дилере, добављаче, узгајиваче…Бог да Вас види! `Де ће крај да Вам буде? Не знам да ли сте Вас двојица гледали чувени филм „Лице с` ожиљком“? Чули сте за Тонија Монтану, филмског лика на кога подсећате? Чувене су следеће његове филмске реплике: „У овој земљи, прво мораш да направиш паре. Кад направиш паре, добијеш моћ. Онда кад добијеш моћ, онда добијеш и жене“ и „Ја увек говорим истину. Чак и кад лажем“. Тако и Вас двојица покушавате да направите паре у привредној грани у експанзији, да би стекли моћ. Жена сте се одрекли, чак и преко новина. И наравно, Вас двојица увек говорите истину, чак и када лажете!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s