Научници се споре око тога шта је то најнижа форма живота? Бактерија? Вирус? Ових дана дилема је решена! То је псеудовирус! Та животна форма први пут је препозната у облику Николе Јовановића. Tај облик живота само наоко изгледа као „Homo sapiens“, али ради се о мимикријској колонији псеудовируса. Тај псеудовирус је мутирана форма новоизолованог вируса „ЂОЈ-СзС 20“, који је откривен после вируса „COVID 19“. Нови вирус „ЂОЈ-СЗС 20“ (скраћеница од „ЂиласОбрадовићЈеремић“) је веома вирулентан облик вируса, сродан вирусу беснила. Оболели од овог вируса и псеудовируса су склони насиљу (посебно преферирају силовање, вешање, вређање жена…), нихилизму, анархизму и тероризму. Констатовано је да су склони ширењу панике и неистина, а у раној фази (која може да траје годинама) склони су пљачкању, енормном богаћењу, клептоманији и синдрому Баје Патка.

Колико јуче 9.3.2020., вирусна животна форма позната као Ђилас, је изјавила у покушају да шири панику и дезинформације: „Здравствени систем је озбиљно угрожен…држава се неодговорно понаша када је коронавирус у питању“. Мутирани вирус Ђилас је сугерисао да председник Вучић треба да се самоизолује или да буде стављен у карантин. Како мутирани вирус не може добро да расуђује, Ђилас је изјавио да „држава Италија набавља нове аспираторе“. Опште је познато да су аспиратори кухињски апарати, али мутирани вирус Ђилас, тешко може да разликује кухињски „аспиратор“ од медицинског „РЕСПИРАТОРА“!

Већ данас је друга животна форма, позната као Никола Јовановић изјавила, ширећи панику и неистине: „да градоначелник мора одмах да прогласи ванредну ситуацију због коронавируса,

и да власти због коронавируса откажу све манифестације у затвореним просторима“. Мутирани вирус Вук Јеремић није изјавио ништа, већ је побегао у САД у покушају да прошири заразу.

Облик живота препознат као Бошко Обрадовић, који представља мутирани вирус беснила, шири панику и ксенофобију у вези са мигрантима, најављујући да ће власт у Србији населити стотине хиљада миграната. Пре три месеца, Обрадовић и његов вирус из Трговишта Драган Спасић, су се залагали за сасвим супротну ствар, желећи да баш они населе мигранте по Србији. Тада 09. новембра 2019., су изјавили: „Треба направити попис утицајних СНС лица, и после промене власти, мигранте населити у њиховим кућама, становима… дати им њихове ћере и жене да силују“.

Пре неки дан, један члан САНУ заражен вирусом беснила је грађане Србије намерно упоредио са нацистима. Данас су двојица мутираних Ђиласових вируса наставили да шире неистине у  том правцу. Цвијетин Миливојевић и Ђорђе Павићевић, су изнели огавну лаж на ТВ Н1, да слоган СНС „За нашу  децу“, цитирам Н1: „представља злоупотребу деце у политичке сврхе, а да се између њега и других елемената с почетка кампање може наћи подударност с кампањама и пропагандом Национал-социјалистичке радничке партије Немачке уочи Другог светског рата“. Н1 извештава да: „Миливојевић примећује да слоган владајуће партије представља превод слогана с којим су немачки нацисти изашли на изборе 1934. и 1936. године“. Мутирани Миливојевић, као и сви остали вируси, није у стању да нормално расуђује, па је слагао. Да је у стању да логично мисли, знао би да је нацистички слоган гласио „Unseren Kindern – die Zukunft durch Adolf Hitler“, „Наша деца – будућност уз помоћ Адолфа Хитлера“, и да то нема никаквих додирних тачака са слоганом СНС.

Предлажем да сви ови вируси, њихове мутације и они који су њима заражени, буду стављени у карантин, под строги лекарски надзор, на Клинику за инфективне и тропске болести, или на Клинику за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“, у посебне апартмане са тапацираним зидовима, уз поклон кошуље, чији рукави се везују на леђима. Вирус панике и беснила је много опаснији од корона вируса!

*Аутор је политички аналитичар, кандидат за народног посланика и члан УО Фондације СНС

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s