Ова ствар са Ђиласовим снимком и његовом кукњавом, подсећа на онај виц „Мујо у Сарајеву“.

Решио Суљо да се бави сликарством, насликао своју прву слику и одлучио да је прода. На слици се види двоје голих људи. Један купац гледа слику, загледа и све шкиљи очима. „Није лоше, Суљо, како се зове слика?“. „Мујо у Сарајеву“, каже Суљо. „Мујо у Сарајеву?!?“, збуни се човек. „Аха“ каже Суљо. „Ко је ова гола жена на слици? пита купац. „Фата“, спремно ће Суљо. „Ово је значи Мујо?“, показује купац на голог мушкарца поред Фате. „Ма јок, то је Хасо“. „Хасо?!?“, опет се збуни купац, „А ђе је ту Мујо?“.Па Мујо је у Сарајеву!“.

Како и сами видите, као што слика из вица, нема никакве везе за Мујом, тако ни Ђиласова кукњава нема везе са његовом децом. Ђилас кука због скандирања „Ђиласе лопове“, које се данима ори Београдом. То је као оно „У цара Тројана козије уши“. Као што се купац из вица пита „А ђе је ту Мујо?“, тако се и сви ми питамо, где Ђилас у том скандирању види своју децу? Ђилас кука због себе, а не због своје деце. Он не може да поднесе истину која одзвања Београдом. Повређена му је сујета. „Хеј, неко се усуђује да скандира да сам ја Ђилас, лопов!“. Скандал. И онда Ђилас рони крокодилске сузе над самим собом, и подмеће своју децу, ни  криву, ни дужну, да би испао жртва.

А Ђилас није кукао кад је отимао 619 милиона евра, кукали су грађани Београда и Србије. Глумио, не глумио, Ђилас на снимку креће да кука тек на команду сниматеља … Сад … Може … Само посебно надарени глумци могу да плачу по команди. У својој плачној немоћи, Ђилас прети Вучићу да ће кад тад да плати, и кроз сузе, као мало дете каже Вучићу да је кретен. И даље сам у дилеми да ли Ђилас глуми или је само психотичан и лабилан? Можда обоје?

Ђиласову децу нико није дирао, нити помињао. Последњи пут их је угрозио он сам када их је у јануару 2019. водио на протест, где је напао сопствене протестанте, који су му добацивали да је лопов. Пре тога је опет он угрозио своју децу 2014. као виновник породичног насиља, а жртве су били његова бивша супруга и њен отац, коме је Ђилас нанео телесне повреде. Све то су видела и чула његова деца.

За разлику од Ђиласа који годинама плаћа своје медије и ботове да монструозно прете Вучићевој деци и целој породици, Вучић не кука и не жали се превише. Видимо да Ђилас подразумева да он и његова породица имају већа права од Вучића и његове породице. Разлог – Ђилас сматра де је припадник елите, и сматра да је Вучић шеф крезубих сендвичара.

Овај случај је оголио истину о Вучићу и Ђиласу. Вучић је равнодушан спрам вишегодишњег скандирања „Вучићу педеру“. Чак се и нашали на ту тему. Ђилас не може три бедна дана да поднесе скандирање „Ђиласе лопове“. Одмах плаче, као … Шта нам то говори? Вучић је јака личност, а Ђилас слаба. Повици Вучићу немају утемељење. Садржај скандирања Ђиласу је истинит. Истина највише боли. За то време, Мујо је у Сарајеву, а Ђиласова деца немају појма шта се дешава.

*Аутор је политички аналитичар и кандидат за посланика СНС

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s