Изборна кампања је у финишу, бојкот је начисто пропао, а Ђиласови медији очајнички пласирају лажи. Омиљена мета Ђиласових медија су деца председника Републике. Задатак да одстрели младог Данила Вучића одавно је добио портал „КРИК“, који се бави криминалом и корупцијом, како му и име каже. Овај портал је део међународне криминалне мреже „ОЦЦРП“ („OCCRP“), која на простору Балкана делује из Сарајева, и своје другоразредне услуге изнајмљује обавештајним службама, али и криминалцима. КРИК одавно ради за Ђиласа, који има довољно новца да их плати. У току ове изборне кампање КРИК је више пута таргетирао сина председника Србије, младог Данила Вучића, угроћавајући му безбедност, али и живот, тако што га лажно представља као лице које је члан једног од два супротстављена клана криминалаца. Без обзира што не постоји ни један доказ за тврдње (читај – лажи) КРИК-а, овај криминални портал упорно понавља своје измишљотине, чиме угрожава живот Данила Вучића. КРИК заправо дојављује и намигује другом криминалном клану – „ево вам легитимне мете, члана супротстављеног клана“. Да ли је потребно да подсетим да је млади Данило Вучић, по природи ствари, штићено лице? Овај млади човек је током два месеца епидемије, радио као волонтер који помаже пензионерима, због чега је и сам оболео од опаке болести. Када се разболео, нападан је због тога што се разболео. Када се излечио, нападан је због тога што се излечио. Све од стране Ђиласових медија.

Најновији напад на безбедносни интегритет младог Данила Вучића, је опет извео КРИК. Новинари КРИК-а су плаћени да прате Данила Вучића. Подсетићу да је КРИК више пута ухваћен како прати брата министра финансија Синише Малог, Предрага Малог и то на адреси становања и на послу. Уз то КРИК је пратио и малтретирао и супругу и дете Предрага Малог, пратећи и узнемиравајући их на адреси становања. Овог пута КРИК тврди да је добио дојаву (не постоји доказ о дојави) да млади Вучић седи у кафићу и гледа фудбалску утакмицу. Нико не поставља питање, због чега КРИК прати и снима штићено лице које се нормално и мирно понаша, на јавном месту? Шта је спорно у томе што председников син мирно са друштвом гледа утакмицу? Да је председников син чинио какво кривично дело или се недолично понашао, разумели би. Овако, објашњења нема. КРИК тврди (читај – лаже)  да је председников син седео у друштву „хулигана и чланова једног криминалног клана“. КРИК не пружа ни један доказ за те своје лажи. При томе, „новинарка“ КРИК-а, иста она која је већ писала лажи о праћењу супруге и детета Предрага Малог, сама каже „да је испред кафића покушала неопажено да их фотографише, као и да је приметила обезбеђење које се ту налазило“ (тако стоји у саопштењу УНС). Ставите се у позицију обезбеђења председниковог сина. Имате непознато лице, које прати штићеног, и које покушава да кришом изводи одређене радње, испред излога локала у коме седи штићени. Тако Н.Н. лице може да покуша да неопажено упуца штићено лице. И због чега „новинарка“ кришом снима штићено лице? Због тога што млади Данило мирно гледа утакмицу на јавном месту?

При томе и УНС, и НУНС и сви Ђиласови медији (Н1, Данас, Нова, Директно итд.) узимају здраво за готово тврдње „новинарке“ да јој је неко одузео телефон, након што је криомице снимала штићено лице. За то не постоји ни један доказ, осим тврдње саме „новинарке“ која је позната као особа која шири лажне вести и ради за криминални портал КРИК. И УНС и НУНС, и  сви Ђиласови медији траже „да се утврди ко је новинарки КРИК-а отео телефон“, уместо да питају „да ли је неко узимао телефон новинарки КРИК-а?“, и због чега је пратила и кришом снимала штићено лице? У свему томе је нелогично и то што „новинарка“ КРИК-а не тврди да су јој обрисали снимљене фотографије, или да су нарушили приватност њеног уређаја, већ тврди  да јој је телефон био на тренутак одузет, а затим враћен. Овде се поставља логично питање – због чега би јој било ко узимао телефон, да би јој га потом одмах и вратио? Одговора нема. Одговора ни на једно питање неће ни бити. Циљ је био једноставан. Цела акција КРИК-а има за циљ поновљено таргетирање младог Вучића и цртање мете на његовом челу. Други циљ је упућивање поруке председнику Републике Србије, да су његова деца легитимне мете. Коначан циљ је елиминисање председника Србије из јавног живота, кампање, и на крају са места председника.

*Аутор је политички аналитичар

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s