За мене, као посланика СНС, велика је част када ме нападне Ђиласов тоалетоид Директноид. У тој непотписаној пашквили ме истовремено нападају и Млађан Ђорђевић и Ђилас, и уредник тоалетоида, Ђорђе Стефановић. Изузетно сам поносан када ме сатанизује портал „Директно“, по налогу Драгана Ђиласа, који је и власник тог портала мржње. Једини разлог постојања Директноида је ширење мржње према Вучићу и СНС-у. Део те мржње је и демонизација посланика СНС. Наравно да осуђујем сатанизацију. Међутим, равнодушан сам када сатанизују мене, а изричито се противим сатанизацији других. Мени Ђиласови сатанисти само дижу рејтинг. Као неко ко се бави политиком 30 година, ја знам како да се браним. Ђиласовци највише воле да блате оне који не могу да се бране, или им је теже да се бране. На пример, хероје лекаре, инфектологе, имунологе, вирусологе, на пример, жене, на пример, породицу председника Републике. У Ђиласовом тоалетоиду ми замерају то што, цитирам Директноид, „Љубим Вучићеве скуте, и правим морбидне испаде у Скупштини, тиме што набрајам успехе ове власти, и што цитирам делове песме Лазе Костића „Ѕanta Maria dеllа Ѕalute““ !?! У прилогу, који није потписан, Директноид цитира Твит, Ђиласовог кума, Млађана Ђорђевића, који ме због поменутог говора у Скупштини Србије назива „пацовом“!?! Уз то Ђорђевић тврди да сам „побегао“ тј. „прелетео“ из ДСС у СНС. Што се овог последњег тиче, истина је да ме је 2015., из ДСС избацила Санда Рашковић Ивић. Члан СНС сам постао 2017. године. Нисам прелетео.

Ви сами процените колико је основана сатанизација тог говора, због тога што сам у Скупштини, између осталог рекао следеће (дајем само делове свог говора): „Србија има најмањи пад БДП-а у Европи-само 1,5%. Због чега смо прваци? Због тога што нисмо подељено друштво. Сложни смо, имамо способну власт, идемо у једном, најбољем правцу. У Србији влада меритократија – владавина најспособнијих и најбољих. У периоду до 2012. је владала жута охлократија. Због чега смо шампиони? Имамо најбољег министра финансија, Синишу Малог, имамо најбољу премијерку, Ану Брнабић, имамо најбољег председника, Александра Вучића. (…) Други фронт је борба против дезинформација, лажних вести, свега што чини „пета колона вируса Корона“ која делује преко појединих странака (Ђиласове, Јеремићеве, Обрадовићеве) и медија (ТВ Н1, ТВ Нс, „Данас“, „Време“, „НИН“, „нова.рс“, „Директно“, „Пешчаник“ итд.). Налогодавци су Ђилас и Шолак. Циљ је да се „растресе“ и сруши власт у Србији, да се дестабилизује Србија. (…) Сетимо се само како су Драган Ђилас и Никола Јовановић у марту подмукло предложили да пензионери иду у смртоносне шетњe. (…) Стабилизоване су јавне финасије. Незапосленост је на минималном нивоу од 7,3%, просечна плата је преко 500 евра. Створено је 200.000 радних места, изграђено је 320 километара ауто-пута више него за претходних 40 година и гради се још 290 километара аутопутева. Имамо ниску инфлацију, раст плата и пензија. Победили смо корону у два наврата, победићемо је опет. Идуће године ће сигурно доћи вакцина. „Звездама ћемо померити путе, сунцима засут сељенске студе, да у све куте зоре заруде, да од милине дуси полуде. Ѕanta Maria dеllа Ѕalute“. Живела Србија“.

Због чега ме нападају Ђилас и његов кум Млађан Ђорђевић? Ђилас ме мрзи од 2008. године, због тога што као одборник Скупштине Града Београда, 12 година постављам одборничко питање Драгану Ђиласу – Како се обогатио у периоду од 2004. до 2013. године, и да ли је то учинио трговином утицајем, и злоупотребом службеног положаја? Мрзи ме и због тога што сам, као политички аналитичар, инсајдер из Скупштине града, написао много аналитичких текстова на тему – како је Ђилас „стекао“ 619 милиона евра, током 10 година, обављајући три државне функције. Млађан Ђорђевић ме мрзи због тога што сам га у медијима означио као јадног од главних организатора фашистичких демонстрација у јулу 2020., када су фашисти напали Скупштину Србије, и при томе ранили преко 130 полицајаца, и нанели велику материјалну штету. Млађан Ђорђевић је само један од српских фашиста који се лажно представља као руски патриота!  И сва та фашистичка камарила љуби Ђиласове скуте. Ѕanta Maria dеllа Ѕalute.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s