Наш велики песник Лаза Костић написао је у својој песми „Santa Maria della Salute“, следеће: „Опрости, мајко света, опрости,(…) презри, небеснице (…) што ти земаљски сагреши створ: Кајан ти љубим пречисте скуте, Santa Maria della Salute“. Када сам у неверици видео и чуо увреде два тешка морална и карактерна болесника са Ђиласове телевизије „НОВА С“, упућене мајци председника Вучића, Ангелини, прво што ми је пало на памет су Костићеви стихови „Опрости, мајко света, опрости“. Знам да ће госпођа Ангелина Вучић да опрости двојици безумних бесрамника, али ми остали не треба да им опростимо. Демонски вређати нечију мајку, баку, супругу, могу само аморалне звери из пакла. Ова два гмизавца са Шолакове „НОВА С“ већ годинама загађују јавни простор и бивају хваљени на свим ђиласовским медијима, Н1, НОВА С, ДАНАС, НОВА, ВРЕМЕ, НИН итд. Њихове гадости и псовке ђиласовски медији уздижу у небо. Славе их. Ово личи на чист сатанизам. Због чега су два задригла безумника у свом делиријуму одлучила да вређају госпођу Ангелину Вучић, мајку, баку, супругу? Због тога што су до сада вређали остале чланове породице председника Вучића. Вређали су и Данила, и Милицу, и Андреја, и Анђелка. Што су пропустили ови ђиласовци, нису пропустили остали ђиласовски медији – вређали су Вукана, Тамару, па чак и Ксенију Вучић. Њихов газда Ђилас је вређао Вучића ономад када је безразложно ридао као магарац, назвавши председника кретеном и болесником. Ове моралне нуле су онемоћале од немоћи, и није им преостало ништа до да ударају на оно најсветије, на децу, на мајку, на баку.

При томе је ТВ „НОВА С“ објавила срамотно саопштење у коме оправдавају своју безумну аморалну гамад, али и Ђиласа и Маринику. У том хваљењу и оправдавању изгледа им се омакла реченица „Коаутор Марко Видојковић, у актуелној епизоди неколико пута имао је нападе беса, псујући, осим председника, гледаоце емисије (у више наврата), Европску Унију…“. Као што видите ТВ НОВА С признаје да им је водитељ лице безумно које има нападе беса и које вређа све живо. Уместо да оваквог безумника пошаље у лудницу, ТВ НОВА С, му дозвољава да годинама шири нечист преко малих екрана. Уместо да осуди говор мржње, и безумне увреде, ТВ НОВА С у свом саопштењу још више хвали свог „аутора“ и каже: „Видојковићев излив креативног беса“. ТВ НОВА С мржњу и лудило, назива креативним!

Да ли ће у овом случају да реагују УНС, НУНС, НДНВ, Савет за штампу, да ли ће ове увреде и мржњу да осуде ССП, Ђилас и Мариника? Неће, наравно. Уосталом НОВА С не признаје Савет за штампу. Са друге стране, остали медији, никада не нападају, а камоли да вређају Ђиласове или Мариникине, родитеље и децу. Нико и не зна како се они зову. А ђиласовске странке и медији већ годинама сатанизују све чланове породице председника Вучића. И то је разлика између нас и њих. Ми не вређамо туђу децу, супруге, мајке. Другој страни ништа није свето. Ми праштамо, као што ће госпођа Ангелина да опрости безумницима што су је вређали. „Опрости, мајко света, опрости“ – Santa Angelina della Salute.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s