Đilas pažljivo prati sve što napišem. Nažalost, ja ga krstim, a on prdi. Još 9.10. sam tvitovao o „VERITAS PAPIRIMA“, otkriću „Informera“, i o tome kome sve Đilas fiktivno pozajmljuje novac. U nizu Tvitova naveo sam: „BOMBA!!! Evo koga sve plaća (potplaćuje) i kupuje Đilas! Neverovatno! Šta je jedan od zaključaka? Đilasa ne voli niko. Jedan od dokaza je to što živi sam, nema ni kučeta ni mačeta. Drugi dokaz je taj, da on mora debelo da plaća sve svoje stranačke funkcionere i svi rade kod njega u Multikomu. Oni su njegovi robovi. Mora da plaća svu medijsku podršku, „svoje“ novinare, analitičare, PR i marketinške agencije. Međutim neki od tih robova su opasni. Bili su svedoci Đilasovih malverzacija, i mogu da ga pošalju u zatvor ako promene stranu i progovore (Bijelić, Pašić, Stamenković, Nikezići). Đilas je uglavnom u poslednje 3 god. (2018.2019.2020.) potplatio svoje „saradnike“ sa 202 mil. din. tj. sa 1,7 mil. evra! Međutim, s obzirom koliko je uzeo ukupno (619 mil evra) i koliko je otkriveno na tajnim računima (68 mil.dol. u 17 drž. na 53 rač.), novac za potplaćivanje je sića za Đilasa. Ovo je i poziv đilasovcima – morate da tražite mnogo više od gazde-nemojte da vas kupuje za siću(kad već ne verujete ni u Đilasa, ni u političku ideju)!“.

Na sve navedene Đilasove malverzacije u mom Tvit nizu, Đilas je 4 dana kasnije, odgovorio tako što je naveo da ima psa i mačku!?! Urnebesno. Umesto da odgovori na optužbe, on prdi. A Đilas ima i druge kućne ljubimce, Vladu Japanca (kriminalac), Milutina Bakića (diler), Milana Dabovića (diler) , Novaka Filipovića i Dušana Jeremića, pa je mogao da objavi i slike sa njima. Uz to priznaćete da je jadno, kada na nečiju tvrdnju da vas niko ne voli, vi odgovorite da imate psa i mačku. Kućni ljubimci nisu ljudska bića, i oni vole svakoga, bezuslovno – naravno svakoga ko ih hrani i pruža im utočište. Nego daj pokaži jedno ljudsko biće koje te voli, a da ga nisi platio da te voli! I Adolf Hitler, i Čarls Menson, i Gebels, i Mengele su imali mnoge kućne ljubimce koji su ih voleli.

Doduše, Đilas je 7.10. na svojoj KZŠ priznao da njegova kompanija „Multikom“ pozajmljuje novac, ali je odbio da odgovara na dalja pitanja o tome. A odbio je zbog toga što njegove fiktivne pozajmice nisu vraćene. Prema poreskim zakonima, ako se utvrdi da pozajmica nije vraćena, ona se tretira kao prihod na koji moraju da se plate svi pripadajući porezi. Institut pozajmice ne sme da bude zloupotrebljen da bi se preko njega izbegavao porez. Iz svega što sam naveo vidi se da su u problemu i zajmodavac (Đilas, Multikom) i desetine Đilasovih zajmoprimaca. Sam Đilas je priznao da plaća analitičare, novinare i medije! Potvrdili su i njegovi plaćenici. Potvrdio je i glodur Danasa i novinar N1, Dragoljub Petrović, koji je rekao: „Ja ne kažem da to što je Đilas pozajmljivao pare medijima, da je to dobro. Mediji ne treba da pozajmljuju pare ni od kog političara. To je neka vrsta načina da se izbegne neka druga transakcija gde bi se plaćao porez. Meni je to jasno…“. Za kraj da kažem da Al Kapone nije pao zbog silnih ubistava koje je počinio, već na utaji poreza. Da li će sad Đilas na Tviteru, da odgovori na ovaj tekst, slikama kućnih ljubimaca? Sumnjam.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s