(samo Gugl pretraga Interneta)

Važna napomena. Užasavajući podaci koje prikazujem se odnose samo na Gugl medijsku pretragu na internetu, koja ne uključuje televiziju, radio i štampane medije. Mukotrpna pretraga ovih ostalih medija, može dati samo još užasnije rezultate.

Predsednik Vučić je povodom medijskih napada na njegovu decu, pogotovo sina Danila, rekao sledeće: „Da li je uvek lako, sigurno da nije jer osećate odgovornost za svoju decu. Ja sam im uništio život zbog posla kojim se bavim, a ne zbog bilo čega lošeg što sam uradio. To je odgovornost koju osećam prema njima i nikada neću moći da kažem Danilu izvini, a obratite pažnju, a mi ćemo izračunati u naredna tri dana, više je napada bilo na Danila nego na sve članove Predsedništva moje stranke zajedno“. Kao političkom analitičaru, ali i političaru, koji pažljivo prati političku scenu godinama unazad, ta procena predsednika Vučića mi se čini tačnom. Uz to i mene lično često satanizuju đilasovski mediji, pa na taj način još bolje mogu da procenim to o čemu govori predsednik. Dakle, nadležni će na svoj način izračunati to o čemu je govorio predsednik Vučić. Međutim, postoji još jedan način da se približno ustanovi broj napada na Danila Vučića, koji je registrovan na internetu. To je jednostavna upotreba Gugl pretraživača. Kako Gugl dozvoljava prikazivanje samo malog dela podataka traženih zadatom pretragom, približan traženi broj je moguće dobiti aproksimacijom (aproksimacija znači približno izračunavanje ili približnu ocenu).

Postoji mogućnost dva tipa pretrage na Guglu. Jedno je pretraga ukupnog broja vesti – „All“(Sve). Drugi tip pretrage je da pretragu „All“ (Sve) suzite na „Top stories“ ili „News“. I obe pretrage „All“ i „News“ daju na prikazanim stranama, uglavnom vesti iz medija.

Prvi način pretrage. Kada ukucate na Guglu pretragu „Danilo Vučić“ (baš sa „č“ i „ć“) biće vam prikazano devet strana podataka, ne više, u okviru pretrage„All“(Sve). Pri vrhu strane, brojač Gugla vam kaže da ima ukupno 451,000 rezultata za pretragu „Danilo Vučić“- „All“ (About 451,000 results). Od toga vam Gugl prikaže 9 strana sa 89 podataka-vesti, plus 3 prave vesti „Top stories“. Ovi podaci sežu samo do maja 2020. godine (18 meseci unazad). Kao što se vidi na tih 9 strana, ima 92 podatka-vesti o Danilu Vučiću. Pretražio sam svih tih 92 podatka-vesti i ustanovio sam da su 63 negativna, tj. radi se o napadima na Danila Vučića. Aproksimacijom procenata tj. odnosa ukupnog broja podataka-vesti na 9 strana-92 i ukupnog broja negativnih podataka-vesti na tih 9 strana-63 (92:63), sa ukupnim brojem rezultata 451.000 (koji odgovara broju 92 prikazana podatka-vesti) lako ćemo doći do pretpostavljenog, aproksimativnog  ukupnog broja negativnih podataka-vesti, koji je pandan broju 451,000. Taj približni broj pretpostavljenih negativnih podataka-vesti o Danilu Vučiću je 308.836, u okviru ovog načina pretrage. Dakle, u okviru ove pretrage vidimo da su dve trećine podataka-vesti o Danilu Vučiću negativni. Ovo je užasavajući podatak!

Drugi način pretrage možda daje bolje podatke(?) zbog toga što sužava pretragu samo na medijske vesti, tj. na Guglovu kategoriju „News“. Ako suzite pretragu i odaberete opciju na Guglu „Top stories“ i to „View all“ što je istovetno sa pretragom „News“ (top medijske vesti) Gugl pretraživač će vam otvoriti samo 24 strane podataka – top medijskih vesti. Ovi podaci sežu samo do maja 2020. (18 meseci unazad). Pri vrhu strane, brojač Gugla vam kaže da ima ukupno 81,700 rezultata za pretragu „Danilo Vučić“ u pogledu „Top stories“ (odnosno „News“) (About 81,700 results). Na te 24 strane, ima 240 prikazanih top medijskih vesti, od kojih je 87 negativno, tj. radi se o napadima na Danila Vučića. Aproksimacijom procenata tj. odnosa ukupnog broja top medijskih vesti na 24 strane-240 i ukupnog broja negativnih top medijskih vesti na te 24 strane-87 (240:87), sa ukupnim brojem rezultata 81.700 (koji odgovara broju 240 prikazanih top medijskih vesti) lako ćemo doći do pretpostavljenog, aproksimativnog  ukupnog broja negativnih top medijskih vesti, koji je pandan broju 81.700. Taj približni broj pretpostavljenih negativnih top medijskih vesti o Danilu Vučiću je 29.616, u okviru ovog načina pretrage. Dakle, u okviru ove pretrage vidimo da je otprilike nešto više od trećine top medijskih vesti o Danilu Vučiću negativno. Ovo je užasavajući podatak! Ovaj podatak nije ništa manje užasavajuć nego onaj iz prethodne pretrage, zbog toga što se radi o dva validna, ali različita tipa pretrage koje su moguće na Gugl pretraživaču.

Još jedan užasavajući podatak. Rekao sam da Gugl pretraživač u ovom zadatom parametru „Danilo Vučić“ prikazuje podatke samo za poslednjih 18 meseci. A napadi na Danila Vučića ne traju samo godinu i po unazad, već najmanje 6 godina (od punoletstva). Naravno, broj napada na Danila se progresivno povećava tokom ovih 6 godina, tako da je nemoguće podatke iz dve pretrage koje sam prikazao, pomnožiti sa 4. Ali, ih treba pomnožiti sa nekim brojem većim od jedan i po, a manjim od 4 (18 meseci čini četvrtinu perioda od 6 godina). Pa vi vidite. Užasno!

Da rezimiram. Po prvom tipu pretrage, aproksimativni broj negativnih podataka o Danilu Vučiću iznosi 308.836 i to samo u poslednjih 18 meseci. Po drugom, suženijem i čini se validnijem tipu pretrage, približni broj negativnih top medijskih vesti protiv Danila Vučića iznosi 29.616 i to samo u poslednjih 18 meseci. To su užasni podaci. To su dokazi užasne dehumanizacije Danila Vučića u đilasovsko-šolakovskom delu medija (ovi mediji deluju i na teritorijama Hrvatske, BiH i Crne Gore). Slično je i sa podacima o napadima na Andreja Vučića. I opet napominjem, radi se samo o internet pretrazi podataka o napadima na Danila Vučića.

I sve to oseća ili predoseća Danilov otac, Aleksandar Vučić. U svetlu podataka koje sam izneo ne treba da nas čudi kada predsednik kaže: „osećate odgovornost za svoju decu. Ja sam im uništio život zbog posla kojim se bavim, a ne zbog bilo čega lošeg što sam uradio. To je odgovornost koju osećam prema njima i nikada neću moći da kažem Danilu izvini“. Naravno da Aleksandar Vučić nije uništio život svojoj deci. Život Vukanu, Milici i Danilu uništavaju oni koji ih dehumanizuju da bi naudili njihovom ocu, predsedniku Srbije, ali ne samo njemu, već i da bi naudili pod Vučićem uzleteloj državi Srbiji. A predsednik Vučić i mi iz Srpske napredne stranke, sa ponosom možemo reći da mi ne znamo, i nećemo da znamo, ni jedno ime od četvoro dece Dragana Đilasa, niti imena njegovih roditelja, niti imena dvoje dece Marinike Tepić i njenih roditelja, jer ih nikada nećemo napadati i provlačiti kroz medijsko blato, onako kako to đilasovci i đilasovsko-šolakovski mediji čine Danilu, Andreju, Tamari, Angelini, Kseniji, Milici, Anđelku, i malom Vukanu.

Број napada na Danila Vučića i na sve članove porodice Vučić podseća na onaj „Broj zveri“ koji se pominje u Knjizi Otkrovenja, u Novom zavetu u 13. glavi, i kaže: „1 I stadoh na pesku morskom; i videh zver gde izlazi iz mora, koja imaše sedam glava, i rogova deset, i na rogovima njenim deset kruna, a na glavama njenim imena hulna. 18 Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njen šest stotina i šezdeset i šest“.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s