Ђикијева дрогирана кокошка Маки, се пренула из кратког новогодишњег нарко сна, и одмах почела да халуцинира. Онако буновној и мамурној од психоактивних супстанци, показаше јој фотографију Данила Вучића и неке прелепе девојке, и рекоше нарко Макици – То су Данило и „Аца Рошави“. Макици се као кроз маглу учинило да на слици види црнокосу девојку, али помисли – дрогирана сам, не видим добро – мора бити да су то Данило и „Аца Рошави“. И онда Макица даде интервју за „Наркомаксњуз“ и онако делирична понови да су на слици два мушкарца. И онда ту халуцинацију поновише сви Ђикијеви нарко медији. Један од тих медија, тоалетоид који води Ђока Крмак, чак објави наречену фотографију. Да поновим, на фотографији се виде Данило и прелепа црнокоса девојка. Али тоалетоид поверова Макици, и тутну наслов одма испод слике „Данило Вучић и у Бањалуци у друштву Аце Рошавог“. И трећи пут понављам, на фотографији се јасно виде само Данило и непозната девојка. У позадини, на удаљености од три метра од ово двоје, виде се четири непознате особе. Још даље, на удаљености од око 10 метара види се још једно лице. Још даље види се мноштво полицајаца у униформи.

Лудаци из Ђикојевог тоалетоида, и Макица, желе да ми не верујемо сопственим очима које виде Данила и девојку, већ хоће да верујемо њиховом халуциногеном наслову да се на фотографији налазе Данило и „Аца Рошави“. Нит је Данило у друштву мушкарца, већ прелепе девојке, нит је та девојка рошава. Па где је ту „Аца Рошави“, изнервирано се пита свако нормалан ко види фотографију? Ово лудило подсећа на онај виц „Мујо у Сарајеву“. „У галерију на Башчаршији уђе купац и види слику која му се свиди (на слици се у крупном плану виде голи мушкарац и гола жена, који воде љубав). Купац загледа слику и пита галеристу -„Није лоше, како се зове слика?“. Галериста одговара – „Мујо у Сарајеву“. „Мујо у Сарајеву?!?“, збуни се купац. „Аха“ каже галериста. „Ко је ова гола жена на слици?“ пита збуњени купац. „Фата, Мујина жена“, спремно ће галериста. „Аха, ово је значи Мујо?“, показује купац на голог мушкарца поред Фате. „Ма јок, то је Хасо, Мујин кум“. „Хасо?!?“, опет се збуни купац. „Па добро а ђе је ту Мујо?“ пита купац. „Па, Мујо је у Сарајеву!“ изнервирано одговара галериста“.

А нарко Макица се у интервјуу за „Наркомаксњуз“, као на огромни ауторитет, као да цитира неког нобеловца, позива на вишеструког убицу, наркодилера и психопату Беливука. И каже Макица, „нобеловац“ Беливук је рекао да му је „Аца Рошави“ био веза са председником. Макица наравно безрезервно верује вишеструком убици, који је транжирао људе, млео их у ћевапе, или бацао у деловима у Дунав. Тако је Макица више од десет година безрезервно веровала свом наркодилеру Фићи, коме је док је била на власти, давала милионе и шаком и капом, и онда заузврат тражила од свог наркодилера Фиће да из Панчева насилно исели једног новинара.

А Ђикијеви и Макичини медији, нису пренели информацију да су пре Нове године, нападнуте и разбијене просторије СНС Ваљеву. Ђикијеви и Макичини медији, нису пренели ни вест да су после Нове године, 63. пут  нападнуте и разбијене просторије СНС, овај пут у Адицама у Новом Саду! Нико од Заштитника, Повереника, бораца за људска права, није осудио ово насиље! Али су Ђикијеви и Макичини медији спремно пренели лажну вест о томе да је Данило Вучић у друштву са „Ацом Рошавим“. Иначе, Александар Видојевић (кога вређају називајући га „Аца Рошави“) је човек који није осуђиван, који је навијач „Партизана“ и који уопште није споран. Уопште не би било спорно и да је Данило био у друштву Александра Видојевића. Овог човека Ђикијеви и Шокијеви медији криминализују и вређају, само да би онда могли да дехуманизују Данила Вучића. Председник Вучић, његов син Данило и брат Андреј, и цела председникова породица су главне мете. Просторије СНС разбију, али председника Вучића и његову породицу хоће да убију! Мрзитељи су толико очајни, да у својим намерама не прежу ни од очигледних лажи – да Данила и прелепу девојку, представе као два мушкарца. Па ви сад верујте својим очима! А где је ту Мујо? – Па, Мујо је у Сарајеву!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s