Poznavao sam Kseniju Vučić. Sa nevericom sam video vest o njenoj smrti. Bila je čast poznavati je. Bila je divno, produhovljeno i mudro biće. Ksenijina smrt je izazvala strašnu tugu u meni. Pitam svevišnjeg – Zašto? Bože moj, zašto? Ksenija je bila anđeo. Sada je sa anđelima. Njenoj porodici još jednom upućujem najdublje saučešće. I izvinjenje zbog toga što su se odmah pojavili demoni koji nasrću na uspomenu na divnu Kseniju.

Na Kseniju Vučić me najviše podsećaju stihovi velike pesnikinje Maje Anđelu, iz pesme „ I dalje se uzdiže“. „Možete je upisati u istoriju, Vašim gorkim, izvrnutim lažima. Želeli ste je videti slomljenu?

Pognute glave i spuštenih očiju? Možete je streljati svojim rečima, Možete je seći očima, Možete je ubiti svojom mržnjom, I dalje će se, kao vazduh, uzdići. U svitanje čudesno vedro, Uzdiže se, Noseći darove predaka. Ona je san i nada prezrenih. Uzdiže se, Uzdiže,Uzdiže“.

Đilasovcima ništa nije sveto. Đilasovski mediji i demoni nemaju poštovanja ni prema mrtvima! Đilasovski demonski mediji „Srbin info“ i „Danas“, i demoni poput Daria Hajrića i Srđana Noga, objavljuju satanske, zlurade, užasne komentare o preminuloj Kseniji Vučić. Maske su pale, nestao je i poslednji privid ljudskosti đilasovaca. Demoni su izmileli iz pakla.

Znam da je izlišno pitanje, ali pitam – Da li će neki đilasovski medij da osudi iživljavanje nad preminulom Ksenijom Vučić? Da li će Zaštitnik građana i Poverenica da osude ovo?

Biblijsko „Otkrivenje svetoga Jovana Bogoslova“ kaže: „Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan neka se još pogani; (…) i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet, neka se još sveti“.

Glava XX. „Otkrivenja svetoga Jovana Bogoslova“ kaže: „I vidjeh anđela gdje silazi s neba, koji imaše ključ od bezdana i verige velike u ruci svojoj. I uhvati aždahu, staru zmiju, koja je đavo i sotona, i sveza je na hiljadu godina, I u bezdan baci je, i zatvori je, i zapečati nad njom, da više ne prelašćuje naroda, dok se ne navrši hiljadu godina“.

Tako ćemo svi zajedno 3. aprila, pobediti i svezati i đavola i sotonu, i u bezdan baciti ih na vjek i vjekov. Za Kseniju!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s