Fašista Aljbin Kurti i Jeremija Vuk Branković su se dogovorili da zajednički napadnu i porodicu predsednika Vučića, sina Danila i brata Andreja, i predstavnike Srba na Kosovu i Metohiji. To su uradili u trenutku kada su Srbi na Kosovu i Metohiji, već dve nedelje na barikadama, protiveći se teroru fašiste Aljbina Kurtija.

Tako je Kurtijev i Jeremijin poslanik poznat kao Bora Lopov (NS), danas u Skupštini Srbije, napao brata prredsednika Vučića, Andreja, i Zvonka Veselinovića, jednog od lidera Srba sa KiM. Bora Lopov je tražio hapšenje Andreja Vučića i Zvonka Veselinovića. Bora Lopov je svoj sramni napad izveo oko 10:40 časova prepodne, u istom trenutku kada su Šolakovi tajkunski mediji u Srbiji („NovaS“ 10:41 časova, „Danas“ 11:32 časova), objavili vest da je poslanik Kurtijevog fašističkog „Samoopredeljenja“, Armenda Muja, objavio  spisak Srba za hapšenja – na kome su i Andrej i Danilo Vučić, i Zvonko Veselinović. Poklapanje termina napada na porodicu Vučić, nije slučajno, niti je slučajno poklapanje imena čije hapšenje traže koalicioni pratneri i braća, Aljbin Kurti i Jeremija Vuk Branković, preko svojih megafona Armenda Muje i Bore Lopova (NS).

Kurtijev i Jeremijin Armend Muja je tražio hapšenje sledećih Srba: Andreja Vučića, Danila Vučića, Milana Radojičića, Zvonka Veselinovića, Radula Stevića, Gorana Rakića, Igora Simića, Slavka Simića, Miloša Perovića, Nenada Đurića, Stevana Pavićevića, Aleksandra Filipovića, Marjana Radojevića, Miloša Milovanovića, Vladimira Radivojevića, Marka Vukašinovića, Lazara Radenkovića, Milorada Jevtića, Nemanje Jevremovića, Srđana Vulovića, Dejana Vulovića, Vladice Jovanovića, Dragana Radulovića, Ivana Aksentijevića, Miloša Vlaškovića, Slobodana Vučinića, Zorana Stevanovića, Milana Kompirovića, Radovana Radića, Iva Vučinića, Zvezdana Milojevića i Gorana Živkovića.

Jednako tako Kurtijev i Jeremijin poslanik Bora Lopov je tražio hapšenje Andreja Vučića i Zvonka Veselinovića. Kako Skupština Srbije nije udovoljila zahtevu Bore Lopova, deo opozicije je danas, u podne, prekinuo sednicu Skupštine, tražeći hapšenje Andreja Vučića, Danila Vučića i Zvonka Veselinovića. Strašno je da pojedine stranke opozicije u Skupštini Srbije, deluju kao filijale fašiste Aljbina Kurtija. I vidi se šta su im antisrpski prioriteti, isti kao i fašisti Kurtiju – uhapsiti sina i brata predsednika Vučića i uhapsiti lidere Srba sa Kosova i Metohije! Klupko je počelo da se odmotava! Kaže poslovica – Ne pada sneg da pokrije breg, već da zveri pokažu tragove. A tragovi im smrde nečovještvom!

Autor je poslanik i član predsedništva SNS

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s