На заседању Скупштине Србије, 23.9.2021. затражио сам обавештење од БИА, ВОА и МУПа, о штетном утицају сарадника лажне државе Косово, заступника страног интереса. Наиме, као заменик члана Одбора за КиМ, уверио сам се да наше војно полицијско безбедносне снаге улажу изванредне напоре у заштити интереса Србије, у погледу КиМ. Да ли активности и изјаве Ђиласа и Јеремића, и њихових странака и медија, које се тичу КиМ, односно подршке владама екстремисте Аљбина Куртија, и њему самом, наносе штету очувању КиМ, борби за целовиту Србију и да ли подривају напоре војно полицијско безбедносних снага? Куртија подржавају и хвале аутошовинисти попут Ђиласа и Јеремића. Сетимо се како су Ђилас и Јеремић обилато хвалили зликовца Куртија. Волели су га још 2001. када су га мимо закона амнестирали, воле га и данас када му упућују хвалоспеве. Величају Зликовца Куртија, а сатанизују Државника Вучића, који штити Србе на КиМ, и целовиту Србију. Жути аутошовинисти су кумови и родитељи лажне државе Косово. Ђилас и Јеремић. Ми тренутно у Србији, у тренутку када се боримо са Куртијевим насиљем и екстремизмом, имамо озбиљну пету колону, која заступа Куртијеву власт. Њих има и на КиМ, али мало, Рашић, Јаблановић, и наравно Рада са Савског венца, која већ пет година глуми да живи на КиМ. То су Куртијеви приватни, икебана Срби – тачније Арнауташи.

23.4.2019. Ђилас је рекао кога од Албанаца види као партнера за помирење: „Па од свих њих као најпринципијелнијег волим овог господина Куртија, који се годинама залаже за своје ставове о самоопредељењу Косова, због чега је био у затвору јако пуно година…“. Како Ђиласа није срамота да хвали Куртија и да га воли због тога што је био осуђиван за тероризам? Окружни суд у Нишу осудио је у марту 2000., Куртија на 15 година затвора због кривичних дела угрожавања територијалне целовитости СРЈ и удруживања ради непријатељских делатности у вези са кривичним делом тероризма. А онда су Куртија противзаконито помиловали жути ДОС, председник СРЈ, ДС, Ђинђић, Тадић, Јеремић и Ђилас.  Један од отаца лажне државе Косово, Вук Јеремић је 10.12.2019. хвалио Куртија и рекао: „Не може се оспорити да је Аљбин Курти један интелектуалац, патриота и прилично стабилан човек. Дакле све супротно од Александра Вучића“. Срамни творац лажне државе Косово, Јеремија Вук Бранковић, хвали зликовца Куртија, а сатанизује председника Србије, Државника Вучића. Психопату Куртија проглашава стабилним човеком!!! Бесчасник Јеремић! То не треба да нас чуди, због тога што је Јеремић лобиста Албанаца, од 2007. године до 2012. колико је био министар спољних послова. Јеремић је у том периоду више био албански, косовски министар иностраних послова, него српски. Јеремија Вук Бранковић је 11.12.2020. опет хвалио зликовца Куртија, и рекао: „Нова влада у Приштини ће имати нови легитимитет и јачи мандат (…) неке ствари са Куртијем могу постати лакше…“. Рекао је Јеремић да ће нова Куртијева влада бити олакшање за Србију. Само у овој години, од када влада нова Куртијева влада, удесетостручен је број напада на Србе на КиМ – готово 100. Толико о Јеремићевим предвиђањима да ће ствари са Куртијем постати лакше.

Србија неће дозволити да било ко на КиМ угрози Србе. Србија је сада јака, и неће моћи да се понавља зло попут оног из 2003. ,2004., 2008. итд. То је могло да се дешава у доба жуте хунте, Тадића, Ђиласа и Јеремића. Зликовац Албин Курти прикупља изборне поене, тако што чини зло Србима. Курти ради оно што увек ради пред изборе, посеже за насиљем, и противправним радњама, подиже тензије, а жртве су Срби. Да би својим бирачима показао колико мрзи Србе. ЕУ тражи слободан проток људи и робе. Међутим, благи су према Куртију, благонаклони. Јадно је што Курти има подршку ђиласоваца, јеремићеваца и њихових медија у Србији. Председник Вучић штити Србију и КиМ, освешћује Србију, уздиже Србију, гради Србију, вакцинише Србију и лечи Србију. Лечи прошлост у садашњости, ради будућности. Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s