Biću kratak! Pišem ovaj tekst povodom vesti da informacije Evropola i presretnuti razgovori šefa narkokartela Radoja Zvicera kažu da je spreman da uloži i 100 miliona dolara za ubistvo predsednika Vučića. Informacija Evropola kaže da organizator atentata na predsednika Vučića, Radoje Zvicer u presretnutim (prisluškivanim) razgovorima pominje: „glavnog šefa koji sve politički podržava i na vezi je sa zapadnim službama“ i „da ih štiti onaj gore, onaj glavni, onaj sa kojim smo sve napravili“ i da taj „drži sve pod političkom kontrolom, ima na vezi strane službe, i zadatak tog moćnika (kažer Zvicer u jednom od razgovora-op.aut.) jeste da posle atentata sve politički reši i u Srbiji i u Crnoj Gori“. Istražni organi sumnjaju da je taj politički zaštitnik i šef, koga Zvicer pominje zapravo predsednik Crne Gore Milo Đukanović, ali da za to još nema konkretnih dokaza. Na pitanje da li će se dokazi o tome pojaviti, dajem sledeći odgovor – Crna Gora je član NATO, a Zapad želi povratak DPS-a na vlast i ostanak Mila Đukanovića na mestu predsednika Crne Gore.

Tačne su izjave naših zvaničnika da Radoje Zvicer ništa nije radio sam, da ima svog političkog šefa, da taj politički šef nije u Srbiji, već je deo struktura vlasti nekih nama bliskih država i da on već decenijama rukovodi sličnim ljudima kao što je Zvicer. Međutim ovo je samo deo istine. Logika i činjenice to govore. Tu dolazimo do suštine ovog teksta i do logičkog zaključivanja.

Tačno je da Zvicer može da ima bar 100 miliona dolara za atentat na predsednika Vučića. Tačno je da je Zviceru potrebna politička podrška. Osnovano se sumnja da je ima od strane Mila Đukanovića i DPS-a. Međutim, i Zviceru i Milu je potrebna politička podrška u Srbiji. Ne mogu Milo i DPS da vode kampanju u Srbiji. To mogu Šolak i Đilas. Šolak plaća intervjue u inostranstvu i upregao je svoju medijsku imperiju protiv predsednika Vučića. SSP je političko krilo mafije – bekap Klanu. Zviceru, Milu, Šolaku i Đilasu MNOGO smeta predsednik Vučić. I politički i finansijski. Onemogućio je njihove „poslove“ teške milijarde evra! Svakom pojedinačno. Zviceru je pohapsio klan u Srbiji i onemogućio promet ogromnih količina droge. Milo Đukanović smatra da je predsednik Vučić odgovoran za DPS-ov gubitak vlasti, a time i ogromnog novca. Šolak, u predsedniku Vučiću vidi glavnu prepreku za razvoj svoje iskvarene medijske imperije u Srbiji. Đilas, takođe, u predsedniku Vučiću vidi glavnu prepreku za razvoj svoje iskvarene marketing imperije u Srbiji, prepreku dolasku na vlast SSP i povratku na vlast njega lično. Da li je sad sve jasno?

Autor je poslanik i član predsedništva SNS

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s