Đilas ima džinovsku finansijsku i medijsku moć, ali ima srce i muda veličine kikirikija. Đilas se putem svoje tajkunske i medijske moći, izdaje za hrabrog lava, a u stvari je kukavički mali miš.

Kampanja Đilasove koalicije, nazivi lista i sastav lista, pokazuju kolika je kolosalna kukavica Dragan Đilas. On se toliko plaši suda naroda na izborima, da ne samo da se njegovo ime ne nalazi u nazivu lista, već se Đilas plaši da se kandiduje za predsednika Srbije, premijera, ili gradonačelnika Beograda. Đilasova parlamentarna lista se zove „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“, a beogradska lista „Vladeta Janković – Ujedinjeni za pobedu Beograda“. Kukavičluk je Đilasa naveo da se krije iza Marinike Tepić, Zdravka Ponoša i Vladete Jankovića. Đilasov kukavičluk ide još dalje – on se plaši i da bude poslanik ili gradski odbornik, pa je sebe stavio na neprolazna mesta na obe liste (64. mesto na parlamentarnoj listi i 60. mesto na beogradskoj listi). Kao što vidite Đilasov kukavičluk ima šest nivoa – ne sme svoje liste da nazove svojim imenom, ne sme da se kandiduje za predsednika Srbije, ne sme da se kandiduje za premijera (kao Dačić ili Šešelj), ne sme da se kandiduje za gradonačelnika Beograda, plaši se da bude poslanik i plaši se da bude gradski odbornik.

Da je sve to tačno, potvrdio je Nemanja Rujević, opozicioni novinar iz „Dojče vele“, apsolutni protivnik SNS i Vučića. On je na Tviteru prokomentarisao vest lista „Danas“ da će Đilas biti na 64. mestu svoje parlamentarne liste, sledećim rečima „Da bi Đilas sa 64. mesta ušao u Skupštinu, lista treba da osvoji verovatno oko 22-23 odsto. Pre bih rekao da se nekome ne sedi u Skupštini 🙂 kao ni Jeremiću. A realno i zna da bude dosadno tamo“. Time je Rujević jasno rekao da Đilasova lista nema šanse da osvoji 22 ili 23 odsto glasova, i da to Đilas dobro zna, ali i da mu se ne sedi u Skupštini, pa je zbog toga sebe stavio na neprolazno mesto na listi. Dragan Djilas, umesto da ćuti (tada je najpametniji), zbog toga što niko nije video, niti preneo Rujevićev Tvit, posle tri dana odgovara: „Rujeviću, ja verujem da ćemo pobediti. Kasno sam video tvoj tvit, ali budi uveren da će u Parlament ući mnogo naših kanidata za poslanike među kojima sam i ja“. Urnebesno smešno!

Svi znaju da je Đilas apsolutni gospodar svoje koalicije. I politički i finansijski. On donosi sve odluke, on sve finansira. Zbog čega je Đilas tolika kukavica, kada sam tvrdi da je toliko popularan da ga građani na ulici spopadaju 5 do 10 puta dnevno, da se slikaju sa njim? Zbog čega je Đilas tolika kukavica, kada sam tvrdi da će njegova koalicija sigurno pobediti na izborima 2022.? Biće pre da istina glasi, da Đilas nije ni popularan, i da ne veruje u pobedu svoje koalicije. Ako su ove tvrdnje netačne, zbog čega ih Đilas ne demantuje tako što će se kandidovati za predsednika Srbije, premijera, gradonačelnika Beograda, poslanika ili odbornika na prolaznom mestu? Đilas je svoj kukavičluk pokazivao i čitavih osam godina, tokom kojih nije dolazio na sednice Skupštine grada Beograda. Imao je dva odbornička mandata, ali ih nije koristio. To važi i za ostale njegove odbornike u ta dva mandata. Dokaz sadašnjeg Đilasovog kukavičluka je i naziv njegove liste iz 2018. godine: „Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!“, koji sadrži Đilasovo ime. Sada Đilasovog imena u nazivu liste nema!

Najbolji dokaz Đilasovog gigantskog kukavičluka je ponašanje predsednika Aleksandra Vučića. Njegovo ime se nalazi u nazivu svih lista SNS, parlamentarne, beogradske i lokalnih lista, koje imaju isti naziv „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“. Takođe, bez obzira što predsednik Vučić još uvek nije odlučio da li će se kandidovati za drugi predsednički mandat, jasno je da ga ta kandidatura ne plaši, kao što je jasna ogromna želja SNS i građana da se on kandiduje.

Dragana Đilasa najviše plaše rezultati koje su postigli predsednik Vučić i SNS u poslednjoj deceniji. Predsednik Vučić je bio političar. Danas je Državnik. Predsednik Vučić je otac jedne nove, bolje Srbije koju je izgradio za ovih deset godina. Predsednik Vučić uzdiže Srbiju, gradi Srbiju, vakciniše Srbiju, leči Srbiju. Leči prošlost u sadašnjosti, radi budućnosti. Zajedno možemo sve!

Autor je poslanik i član predsedništva SNS

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s