Juče je narodni poslanik SNS, i član predsedništva SNS, Dejan Kesar, uhvatio je naoružanog lopova koji je jednoj ženi ukrao mobilni telefon. Oko 15:00 časova u „Beošoping centru“ osumnjičeni R.V. ukrao je telefon od oštećene M.D. U trenutku kada je počeo da beži kroz tržni centar sa telefonom, žena je počela da trči za njim, dozivajući prolaznike u pomoć da ga uhvate. Kada je narodni poslanik Kesar čuo ženu kako doziva u pomoć, počeo je i on da juri za osumnjičenim, a u trenutku kada ga je sustigao V. R. je izvadio nož i uperio ka poslaniku. Međutim, Dejan Kesar je uspeo da ga savlada uhvativši ga za ruku i izbivši mu nož, te ga potom oborio na zemlju i zadržao do dolaska policije. Povodom ovog događaja Dejana Kesara je pozvao list „Alo“. Dejan Kesar je bio izuzetno skroman, odgovarajući na pitanja „Alo“: „Ne želim mnogo da komentarišem zaista. Uvek bih pomogao svakom Pravi heroji su policajci, lekari, vojnici“.

Narodni poslanik, Dejan Kesar

Dejan Kesar je rođen 1987. godine, po obrazovanju je diplomirani pravnik. Član je Odbora za pravosuđe Skupštine Srbije. Član je Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija.

Znam Dejana Kesara jako dobro. U poslednje dve godine, kao kolega poslanik, viđao sam ga svaki dan. Dejan sedi odmah iza mene, u poslednjem redu, na sredini sale. Mlad čovek. Snažan. Odlučan. Dejan Kesar je jedan od onih vrednih poslanika. Nije „turista“. On je dolazio svaki dan, sedeo u sali. Odličan govornik. Posvećen. Specijalnost mu je, normalno, pravosuđe. Govorio je na svakoj sednici. Slušao sam sve njegove sjajne govore. Uz to, obavljao je ogroman posao u Odboru za pravosuđe Skupštine Srbije, i u ostalim odborima gde je član. Odličan u medijima.

Kad sve ovo znate, onda ne treba da se čudite, da je počinio herojsko delo. Svaka čast Dejanu Kesaru. Naš kolega – HEROJ! Poslanik SNS i član predsedništva SNS! Interesantno je da Šolakovi i đilasovski mediji kriju ovu vest, a neki mediji ne pominju činjenicu da je Dejan Kesar član SNS! Herojsko delo Dejana Kesara pokazuje ko smo mi naprednjaci. Kad je teško – Dejan Kesar. Da kažem da je otac Dejana Kesara, časni sudija Dragiša Kesar. Sudija Dragiša Kesar je bio jedan od 1000 sudija i tužilaca koji su bili žrtve „reforme“ pravosuđa iz 2009. godine, kada su Tadić, Đilas, Jeremić, i ostali gotovo uništili srpsko pravosuđe.

Kao poslanika SNS i Dejana Kesara su satanizovali đilasovski mediji, bez razloga. Tako je portal mržnje „Direktno“ napao i Dejana Kesara i njegovog oca, sudiju Dragišu Kesara, bez ikakvog razloga. Ako u razlog ne računate puku činjenicu da obojica postoje, te da je Dejan Kesar poslanik SNS, a da je Dragiša Kesar sudija sa višedecenijskim iskustvom. „Direktno“ je 02.05.2021., u sramnom tekstu „SNS pravosuđe: Sin vređa, tata oslobađa!“ demonizovao i oca Dragišu i sina Dejana. Kao razlog „Direktno“ je naveo to da je Viši sud u Beogradu oslobodio Sinišu Malog krivične odgovornosti za delo uvrede, po krivičnoj prijavi koju je podneo Dragan Đilas. To je samo jedna od najmanje 500 tužbi koje je podneo Đilas. U tom tekstu Đilasov funkcioner i advokat Vladimir Todorić iznosi uvrede i neistine na račun sudije Dragiše Kesara. U ostatku teksta „Direktno“ satanizuje Dejana Kesara zbog njegovih (sjanih op.aut.) govora u Skupštini Srbije, u kojima je kritikovao Dragana Đilasa.

Građani na izborima glasaju ovako i onako. To je normalno. Često demagozi obmanu građane. Srećom, postoji Srpska napredna stranka. Srećom, SNS ima 700.000 članova. Srećom, postoji predsednik Aleksandar Vučić, koji je pre dve nedelje pobedio na izborima i dobio podršku 2,2 miliona građana. Srećom postoje poslanici SNS. Srećom postoji poslanik SNS, Dejan Kesar koji je razoružao pljačkaša koji je opljačkao nezaštićenu ženu. Mislite o tome!

Autor je poslanik i član predsedništva SNS

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s