„STRAŠAN LAŽOV“ (parafraza pesme Duška Radovića) „Bio jednom jedan lažov…Kakav lažov? Strašan lažov! Narogušen i ljut lažov! Strašno, strašno! Ne pitajte šta je slag’o.Taj je slag’o šta je hteo- život ceo i istine veći deo! Strašno, strašno! Krao je na tri noge, varao je na tri oka, lagao je na tri uva…Strašno, strašno! Zubi oštri, pogled zao, lažov milost nije dao! Strašno, strašno! Dok ga narod jednog dana nije gumom izbrisao. Strašno, strašno!“

Bio jednom jedan ministar. Kakav ministar? Grozan ministar! Rezultati ministra Jeremije Vuka Brankovića su poražavajući – nezavisnost Kosova priznala je 91 država. Jeremija Vuk je poznat kao jedan od kumova lažne države Kosovo. Jeremija Vuk je uspeo da pregovore o KiM prenese iz nadležne UN, u nenadležnu EU. Jeremija je pred  Skupštinom UN, nesporno pitanje suvereniteta Srbije učinio spornim, štetočinskim predlogom Rezolucije kojom se traži mišljenje MSP (ICJ) o legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova. Jeremija Branković poseduje NVO „CIRSD“ i PR agenciju, preko kojih je na ekstremno sumnjiv način dobio preko 7,5 miliona evra „donacija“. Njegov glavni ortak, kriminalac Patrik Ho, iz Hong Konga, „donirao“ mu je 5,3 miliona dolara! Patrik Ho je u Njujorku, osuđen na tri godine zatvora, zbog korupcije i pranja novca. Kineske vlasti su u martu 2018., uhapsile i pritvorile Jeremijinog glavnog „donatora“ šefa Patrika Hoa, megatajkuna Ji Đianminga. Pod istragom su i drugi Jeremijini partneri, kriminalci Emilio Lozoja i Šeik Tidian Gađio.

Jeremija je na TV N1, govoreći o poreklu svog bogatstva, grubo obmanuo javnost da je zaposlen kao član borda „Partners grup“, što je ova kompanija demantovala. Sedamnaestog marta 2019., Jeremija je sa kamiona, parkiranog ispred predsedništva, histerično vrištao da Vučić pada do Uskrsa 2019.! Prođoše dve godine, a Vučić ne da nije pao, već je ojačao, a SNS skočio sa 50 na 60 odsto. Tada je Jeremija pokušao da izigrava Če Gevaru, u vijetnamci, ali se izblamirao, pošto je ispod vijetnamke bljesnuo Roleks od 20.000 evra. Jeremija je poznat i po „genijalnoj“ izjavi, da Putin prezire Vučića. Četiri dana posle Jeremijine izjave, Putin je odlikovao Vučića jednim od najviših ruskih odlikovanja.

Kao što je juče Jeremija „zablistao“ svojom laži na Tviteru, kada je slagao da je Vučić večerao sa Kurtijem u čuvenom restoranu u Berlinu, tako je blistao cele prošle, 2021. godine, kada je masovno vređao ljude na toj društvenoj mreži. Kada pročitate te prostote koje je Jeremija prosipao na Tviteru, pitate se čemu je služilo Jeremijino obrazovanje na Kembridžu i Harvardu? Da bi u petoj deceniji života psovao i pretio po Tviteru i vređao žene! Evo samo dela tih Tviter „bisera“ Jeremije Vuka Brankovića iz 2021. godine!

Bivši učenik Borisa Tadića kaže: „Udavite su u smradu sopstvenih fekalija“ – 17. februar.

Hamdijin unuk veli: „Kuš, botu! Platićeš.“- 18. februar.

Jeremija, dika Kembridža kaže: „Nikola, živite kao pseto. To je zato što Vi i jeste pseto“- 20. februar.

Bivši ministar iz „elitne“ DS poručuje: „Vi ste botuša. Bolje ćutite i smrdite, dok još možete mirno“- 21. februar.

Jeremija Vuk, suprug i otac kaže: „Milice, jadnice nesposobna da za život zarađuješ drugačije nego moralnom prostitucijom…nakon što Vas pošaljemo – u kanalizaciju“ – 24. februar.

Bivši predsedavajući UN kliče: „Ovce sa malim đokama, koji žive kao paraziti“- Suzani 24. februar.

Predsednik NVO „CIRSD“ kaže: „Vama će septička jama ostati stvarnost u kojoj ste se rodili, jer bolje niste zaslužili“- 24. februar.

Vlasnik PR agencije poručuje: „iskompleksiranoj bitangi ne treba zaboraviti ništa od poganosti, koje je izlajao. Lično ću se postarati da tako bude“- 27. februar.

Suprug gospođe Lekić veli: „Jovana, to je jedan vid prostitucije. Budućnost vam je još manje svetla. Imaćete zabranu zapošljavanja u javnom sektoru na 10 godina“- 2. mart.

Predsednik NS kaže: „Govedo jedno vašljivo. Ti si slika i prilika onoga što ćemo očistiti i zatrti za vek i vekova. A tebe lično pronaći“.

Dični sin svojih roditelja veli: „Nina, vi ste… ljudski otpad, kome će biti zabranjeno da radi u javnom sektoru najmanje 10 godina“.

„Brat“ kriminalca Emilija Lozoje, Jeremija Vuk kliče: „Magarče“ – 17. mart-

Jeremija, vlasnik Roleksa od 20.000 evra kaže: „Some praznoglavi…laješ“ – 17. mart.

„Džentlmen“ sa Kembridža, Vuk Jeremija Branković veli: „uštvo frustrirana?!“ – Bojani 24. mart 2021.

Za kraj, evo još jednom citata velikog Dušana Radovića: „Za izdajice,tužibabe i cinkaroše u beogradskim školama uvodi se novo priznanje-vukovac. Po imenu onog Vuka, koji je, prema narodnoj pesmi, izdao na Kosovu.“

Autor je poslanik i član predsedništva SNS                  

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s