Na početku ću ukazati na satanizovanje poslanice SNS Staše Stojanović. Osim zbog hrabrosti i pripadnosti SNS-u, nju demonizuju uz besmislenu optužbu da se lažno predstavlja. Napali su je svi tajkunski mediji – TV NovaS, TV N1, Novine Nova i Danas, njihovi portali, i portal Direktno. To traje četiri dana. Da ne bih dužio, stvar je jednostavna. Staša Stojanović je „diplomirani inženjer menadžmenta“. Završila je četvorogodišnje studije na Fakultetu tehničkih nauka. Upravo privodi kraju master studije Investicionog menadžmenta. Hejteri iz DS i tajkunskih medija joj zameraju što na listi SNS, kod imena Staše Stojanović stoji „master inženjer menadžmenta“. Nema lažnog predstavljanja. Zamerke koje su joj upućene su sitničavo traženje dlake u jajetu, zbog toga što je Staša Stojanović u svakom slučaju inženjer menadžmenta, koji upravo završava i master studije, pored osnovnih studija koje je već završila. Inače, dehumanizovanje Staše Stojanović traje od 26.5.2021., kada je sama, hrabro, protestovala protiv laži iznetih na KZŠ Narodne stranke u Novom Sadu. Ona je neustrašivo izdominirala i nadgovorila desetak osoba, pripadnika Narodne stranke koji su se ustremili na nju. U kamere je, pristojno, rekla što je imala, i mirno otišla. Od tada je meta. Tokom ovih 15 meseci satanizuju je i zbog prijatne spoljašnjosti, što je posebna priča. Umesto neistina o „lažnom predstavljanju“ Staše Stojanović, hejterski, tajkunski mediji bi bilo bolje da se bave pravim slučajevima lažnog predstavljanja, upravo na poslaničkim listama. Međutim, kako se radi o „herojima“ tih medija, oni ćute. Oni ćute, ali ja ne ćutim. Predstaviću vam sve dokaze.

Radomir Lazović – Lažno predstavljanje?

Radomir Lazović je kao svoje zanimanje na listi koalicije „Moramo“ naveo „dizajner/radnik u kulturi“. Radomir Lazović je završio „Devetu gimnaziju“, a ne dizajnersku srednju školu. Lazović u svojoj biografiji na sajtu „Ne davimo Beograd“ u rubrici „Biografije kandidata i kandidatkinja na izbornim listama Ne davimo Beograd“ od 07. 02. 2022., navodi sledeće: „završio osnovnu i srednju školu, nakon čega je studirao Poljoprivredni fakultet“. Iz ovoga je jasno da je Lazović završio srednju školu -gimnaziju, i da nije završio Poljoprivredni fakultet. Lazović ima 42 godine. Ukoliko i dalje studira Poljoprivredni fakultet, u rubrici zanimanje je morao da navede „student poljoprivrede“. Na tom fakultetu nema odseka za „dizajn“, niti odseka za „radnike u kulturi“, ma šta ta floskula značila. Takođe, Lazović u svojoj kandidaturi za gradskog odbornika 2018. na listi „Ne davimo Beograd“ navodi samo zanimanje „dizajner“, ali ne i „radnik u kulturi“. Veoma čudno.

Kako Lazović nije završio bilo kakvu dizajnersku školu ili fakultet, jasno je da on nije dizajner, već je svršeni gimnazijalac. Stoga je sasvim osnovana sumnja da se on lažno predstavlja. Dokaz za to je i nepodudaranje zanimanja koje je naveo 2018. i 2022. godine. Takođe, Lazović se bavi aktivizmom u svojoj stranci, i ima svoju nevladinu organizaciju „MikroArt“. On je dakle po zanimanju aktivista (sada tvrdi da je ekološki aktivista), a po obrazovanju Lazović je srednjoškolac – svršeni gimnazijalac. Gimnazija nikoga ne osposobljava za neko zanimanje. To lepo stoji u vodičima za osnovce. „Radnik u kulturi“ nije zanimanje. To je ništa. Tako neko može da napiše da je po zanimanju „Doajen“, „Vodič“, „Stručnjak za aktivizam“ ili „NVO ekspert“. Sve to ne predstavlja ništa. Zbog čega se TV NovaS, TV N1, Novine Nova i Danas, njihovi portali, i portal Direktno, ne bave ovim slučajem? Država Srbija, može da bude zadovoljna zbog toga što je Radomir Lazović, svoje prve dane radnog staža, upisao u radnu knjižicu, kao narodni poslanik. Država Srbija, koju Lazović toliko pljuje, je zaposlila Radomira Lazovića, prvi put u njegovom životu. I to je dokaz da ova vlast zapošljava građane.

Aleksandar Jovanović Ćuta – Lažno predstavljanje?

Aleksandar Jovanović Ćuta je kao svoje zanimanje na listi koalicije „Moramo“ naveo „producent“. Produkcija se studira na FDU. U biografiji Aleksandra Jovanovića Ćute na sajtu „Istinomera“ stoji: „Studirao je na Fakultetu dramskih umetnosti, grupa za organizaciju. Zvanično je nezaposlen, (na birou je rada)“. U biografiji Aleksandra Jovanovića Ćute na sajtu „Vikipedije“ stoji: „Studirao je na Fakultetu dramskih umetnosti, organizaciona grupa“. U tekstu u listu „Vreme“ od 22.2.2022. koji predstavlja kandidata za poslanika Aleksandra Jovanovića Ćutu, stoji: „Studirao je na Fakultetu dramskih umetnosti. Zvanično je na birou rada“.

Aleksandra Jovanovića Ćutu na svim sajtovima i u svim biografijama predstavljaju kao „ekološkog aktivistu“. Očigledno je to njegovo pravo zanimanje, koje doduše, ne znači ništa. Kako Jovanović ima 56 godina on je očigledno na FDU studirao „po starom“, tj. studirao je na nekadašnjem Odseku za organizaciju, kako i stoji u njegovim biografijama. Sada se taj Odsek zove „Katedra za filmsku i televizijsku produkciju“. Iz svega se vidi da je Ćuta studirao organizaciju na FDU. Zbog čega u rubrici zanimanje, nije naveo „organizator“ (i to bi bilo pogrešno, ali…)? Zbog toga što to zvuči lošije nego „producent“. Aleksandar Jovanović Ćuta je kao zanimanje morao da navede npr. „ekološki aktivista“ ili ono što mu piše u diplomi srednje škole. Ukoliko Ćuta (56 godina) i dalje studira FDU, morao je da navede „student FDU“! Stoga je sasvim osnovana sumnja da se on lažno predstavlja. Zbog čega se TV NovaS, TV N1, Novine Nova i Danas, njihovi portali, i portal Direktno, ne bave ovim slučajem? Kod Ćute u biografijama jasno stoji da je bio nezaposlen. Država Srbija, koju Jovanović toliko pljuje, može da bude zadovoljna zbog toga što je Aleksandar Jovanović Ćuta, svoje prve dane radnog staža, upisao u radnu knjižicu, kao narodni poslanik. Srbija je zaposlila Aleksandra Jovanovića Ćutu. I to je dokaz da ova vlast zapošljava građane.

Kada sam izneo sve ove dokaze i činjenice, živo me zanima da li će hejterski i tajkunski mediji da se bave slučajevima Radomira Lazovića i Aleksandra Jovanovića Ćute, jedno tri dana, kao što su se bez razloga bavili Stašom Stojanović? Jasno je da neće. Zbog čega neće? Zbog dvostrukih aršina!

Autor je narodni poslanik i član predsedništva SNS

Једно мишљење на „Dehumanizacija Staše Stojanović i lažno predstavljanje ekolidera!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s