Desni sektor Srbije je namirisao krv. Kao lešinari i hijene. Kao vampiri. Oni misle da su namirisali Vučićevu krv. Varaju se. Namirisali su krv srpskog naroda – onog sa Kosova i Metohije, i onog iz ostatka Srbije. Narod će krvariti ako pobedi politika desnog sektora – oni žele rat zbog Kosova i Metohije, žele rat sa NATO i Albancima. Narodu će biti teško ako pobedi politika levog sektora – oni žele da se odreknemo Kosova i Metohije, i da prihvatimo svaki ultimatum. Levi i desni sektor imaju nešto zajedničko – ekstremizam. Narod će spasti jedino brižna, odgovorna, uravnotežena, kompromisna poliitika predsednika Vučića, koju vodi punih deset godina.

Desnom sektoru je svejedno čija je krv. Oni su oduvek dobrovoljni davaoci tuđe krvi. Oni prizivaju rat na Kosovu i Metohiji, ali da tamo ratuje neko drugi, a ne oni. Svi muškarci iz desnog sektora su 1999. bili odrasli ljudi. Miloš Jovanović je imao 23 godine. Boško Obradović je imao 23 godine. Vuk Jeremić je imao 24 godine. Bili su u punoj snazi. Bili su u najboljim godinama za vojsku. Sva trojica se izdaju i prodaju kao vrhunski patrioti. Te 1999. godine, NATO je zločinački napao Srbiju. Vrhunskim „patriotama“ Milošu Jovanoviću, Vuku Jeremiću i Bošku Obradoviću nije palo na pamet da ratuju za Kosovo i Metohiju te 1999. godine, niti da brane svoju zemlju. Mogli su, da su hteli. Te 1999. godine, su za Srbiju živote dali mnogi mladi ljudi, vojnici, policajci.

Dok se junak Miloš Jovanović baškario u Parizu u proleće 1999. godine, u ratu protiv NATO i UČK terorista, poginula su 754 pripadnika vojske i policije. Dok se junak Miloš Jovanović švrćkao po Parizu u proleće 1999. od NATO bombi je poginulo 2500 građana Srbije. Dok je junak Miloš Jovanović u deset uveče 17.4.1999., pio „Božole“ na Jelisejskim poljima Pariza, u zemlji koja bombarduje njegovu, upravo u tom trenutku su NATO zločinci, bombom ubili trogodišnju Milicu Rakić, koja je sedela na noši u svojoj kući u Batajnici.

Dok se junak Vuk Jeremić bahatio po Londonu u proleće 1999. godine, u ratu protiv NATO i UČK terorista, poginula su 754 pripadnika vojske i policije. Dok se junak Vuk Jeremić krio u Londonu u proleće 1999., od NATO bombi je poginulo 2500 građana Srbije. Dok je junak Vuk Jeremić u deset uveče 17.4.1999., pio „Sasikaju“ na Pikadiliju, u zemlji koja bombarduje njegovu, upravo u tom trenutku su NATO zločinci, bombom ubili trogodišnju Milicu Rakić, koja je sedela na noši u svojoj kući u Batajnici.

Ove 2023. godine, Miloš Jovanović i Boško Obradović, iz Beograda prizivaju rat, i kliču Kosovu i Metohiji. Ove 2023. godine, Vuk Jeremić iz Kranjske Gore, sa skijanja u Sloveniji, priziva rat i kliče Kosovu i Metohiji. Sva trojica grme i zahtevaju  „punu reintegraciju KiM u Srbiju“ i „potpuno vraćanje suvereniteta nad KiM“. Jedini način da se to ostvari je rat. Trojica „ratnika“ iz mišje rupe 1999. godine, danas zagovaraju rat sa NATO. Oni traže da Vojska Srbije napadne Albance i NATO. Oni su za prekid evrointegracija i pregovora o KiM, oni prizivaju novo bombardovanje Srbije, i patnje naroda. Oni žele da nam zapad uvede ekonomske sankcije, zatvori sve fondove, da povuče sve investitore i da nam uvede vize. Ova trojica priželjkuju ekonomski slom Srbije i gubitak perspektive, zbog toga što će to njima doneti političke poene. A „junaci“ Miloš Jovanović i Vuk Jeremić će kao i 1999. godine, potom, mirno otići da žive baš na taj mrski zapad. Sada obojica imaju i strana državljanstva. Prizivaju rat, ali da, kao i 1999. godine, u rat ne idu oni, već tuđa deca. Miloš Jovanović, Boško Obradović i Vuk Jeremić su izvanredni davaoci tuđe krvi.

Boško Obradović je vojsku služio 2003. godine, kad je rat odavno bio gotov. Miloš Jovanović je vojsku služio tek 2006., kad je rat odavno bio gotov. Vuk Jeremić vojsku nije ni služio, već je, nećete verovati, civilni vojni rok služio 2004. godine, kao savetnik predsednika Srbije, Borisa Tadića, i to u zgradi predsedništva na Andrićevom vencu!?! Što se „junaci“ nisu javili na služenje vojnog roka 1999. godine? Prpa? Vuna Kićo? Miloš Jovanović, Boško Obradović i Vuk Jeremić tvrde da bi život dali za svoju otadžbinu. Nije da nije bilo prilike, bilo je prilike 1999. godine. Te godine su sva trojica bili u mišjoj rupi. Vuk Jeremić je 1999. bio u Londonu, u mišjoj rupi. Miloš Jovanović je 1999. bio u Parizu, u mišjoj rupi. Boško Obradović je 1999. bio u mišjoj rupi u Čačku, i pisao je za ljotićevski list „Nova iskra“ ode fašisti Dimitriju Ljotiću. Sva trojica su te 1999. godine prigrlili krilaticu „Za ideale ginu budale“. Sva trojica kliču „dogodine u Prizrenu“ već deset godina. A ta naredna godina kada će oni biti u Prizrenu, nikako da dođe. To nije ni važno. Važno je da je Miloš Jovanović danas veliki patriota, da je veliki davalac tuđe krvi, da je donor tuđih organa. Važno je da Miloš ima titulu „Vitez Kosova“ i „orden“ iz rata 1999. godine. Važno je da je Vuk Jeremič danas veliki patriota, da je veliki davalac tuđe krvi, da je donor tuđih organa. Važno je da Vuk ima titulu „Vitez Metohije“ i „orden“ iz rata 1999. godine. Važno je da je Boško Obradovič danas veliki patriota, da je veliki davalac tuđe krvi, da je donor tuđih organa. Važno je da Boško ima titulu „Vitez Kosmeta“ i „orden“ iz rata 1999. godine.

Te 1999. godine, Aleksandar Vučić je ostao ovde. Nije kukavički pobegao u inostranstvo. Ostao je u Beogradu sa svojom porodicom. Bio je ministar informisanja u Vladi Republike Srbije. Služio je svojoj zemlji časno. Borio se za istinu, borio se protiv zločinačke NATO propagande. Predsednik Vučić je vojni rok služio u Lukavici, u Sarajevu, 1989. godine.

Miloš Jovanović i Vuk Jeremić grme o Vučićevoj izdaji. Sva trojica kao pokvarena ploča, kao u filmu „Dan mrmota“, već deset godina ponavljaju neistinu da je Vučić izdao Kosovo. Izdaja je jednokratan čin. Dešava se jednom. Kad neko nešto izda i proda, ne može to opet, i opet, i sto puta. Ova trojica „partiota“ i „ratnika“ su za deset godina, sto puta optužili predsednika Vučića za izdaju Kosova. Prvi put 2013. Nije se desilo. I tako svake godine. Evo junak Miloš od Kosova, poručuje predsedniku Vučiču u petak 20.1.2023. „Izdaja državnih i nacionalnih interesa nikada ne prolazi nekažnjeno“. Doslovno to isto je Milošev DSS, Vučiću poručio i 2013. godine, povodom potpisivanja Briselskog sporazuma. A juče, 24.1.2023. godine, Novi DSS, junaka Miloša od Kosova, poručio je predsedniku Vučiću da je doživeo krah, da je doveo Srbiju pred ponor, da će da prizna secesiju Kosova, da vodi nepromišljenu, neznalačku a suštinski kukavičku i nedostojnu politiku, da učestvuje u razgradnji i rastakanju zemlje, da to što radi predstavlja čin veleizdaje, da će snositi krivičnopravnu odgovornost, da će ga Nova Demokratska stranka Srbije po dolasku na vlast neizostavno procesuirati, i na kraju junak Miloš Jovanović, Vitez od Kosova, kaže da će Novi DSS štititi nacionalne i državne interese odupirući se svakoj podaničkoj i izdajničkoj politici. Proteklih dana su Jeremija Vuk Branković i njegovi satrapi, halucinirali o tome da je Vučić spreman da preda Kosovo i Metohiju na rate, da je pokazao da je SNS nastao da bi se našao neko ko će priznati Kosovo, da je doveo Srbiju na korak do kapitulacije, da će da preda, da izda, i da je ucenjen. Boško Obradović je sazvao desni sektor 23.1.2023. u prostorije Dveri, gde je kliknuo „Ne ultimatumu. Vreme je za okupljanje“. Međutim, Boško nije vodio računa o svemu, pa je gostima Milošu Jovanoviću, Milici Đurđević Stamenkovski, Milošu Koviću, Slobodanu Samardžiću i Časlavu Koprivici, poslužio krvavocrveni sok hrvatske kompanije „Jana“, sa sve šahovnicom na flaši. (Vuk Jeremić je bio opravdano odsutan – on je na skijanju u Sloveniji u Kranjskoj Gori).

Ne mogu da se ne setim pojedinih stihova velikog Disa, iz pesme „Naši dani“: „Progledale sve jazbine i kanali. Na visoko podigli se sutereni, Svi podmukli, svi prokleti i svi mali. Ismejane sve vrline i poštenje, Uprljano i opelo i krštenje. Dostojanstva podeliše idioti, Mračne duše nazvaše se patrioti. Vaskrsli smo sve pigmeje i repove“.

Kad čovek pogleda sve nesuvislosti ove trojke, neminovno mu na pamet padaju određena pitanja za Miloša Jovanovića, Vuka Jeremića i Boška Obradovića.

Pitanja za Miloša Jovanovića – Viteza od Kosova, „junaka“ rata 1999. godine!

Miloše, junače, zbog čega sada predlažete ekstremne mere u vezi Kosova i Metohije, a niste ih predlagali i usvajali onda kada ste bili na vlasti, a bili ste savetnik ministra za Kosovo i Metohiju, član srpske delegacije u pregovaračkom procesu o budućem statusu Kosova i Metohije vođenim pod okriljem međunarodne posredničke Trojke, dok je vaša stranka bila na vlasti 6 godina?

Miloše, kada pominjete krah, ponor, nepromišljenu, neznalačku, kukavičku i nedostojnu politiku, razgradnju i rastakanje zemlje, čin veleizdaje, podaničku i izdajničku politiku, da li time mislite na 2001. godinu kada ste vi i vaši na slobodu pustili zločinca Aljbina Kurtija i 1800 albanskih terorista? Da li je to bio krah, ponor, nepromišljena, neznalačka, kukavička i nedostojna politika, razgradnja i rastakanje zemlje, čin veleizdaje, podanička i izdajnička politika?

Miloše, kada pominjete krah, ponor, nepromišljenu, neznalačku, kukavičku i nedostojnu politiku, razgradnju i rastakanje zemlje, čin veleizdaje, podaničku i izdajničku politiku, da li time mislite na 17.3.2004. godine, kada vaš vladajući DSS nije prstom mrdnuo da spreči pogrom Albanaca nad Srbima na Kosovu i Metohiji? Da li je to bio krah, ponor, nepromišljena, neznalačka, kukavička i nedostojna politika, razgradnja i rastakanje zemlje, čin veleizdaje, podanička i izdajnička politika?

Miloše, kada pominjete krah, ponor, nepromišljenu, neznalačku, kukavičku i nedostojnu politiku, razgradnju i rastakanje zemlje, čin veleizdaje, podaničku i izdajničku politiku, da li time mislite na 17.2.2008. godine, kada je zahvaljujući politici vašeg DSS-a i vašeg partnera DS-a, Kosovo proglasilo nezavisnost? Da li time mislite na 21.2.2008. godine, kada Vaš vladajući DSS nije prstom mrdnuo da spreči nezavisnost Kosova, već je organizovao „Miting za Kosovo“, posle koga je opljačkano i razbijeno pola centra Beograda, i spaljene mnoge strane ambasade? Da li je to bio krah, ponor, nepromišljena, neznalačka, kukavička i nedostojna politika, razgradnja i rastakanje zemlje, čin veleizdaje, podanička i izdajnička politika?

Miloše, Viteže od Kosova, zbog čega junače, niste došli iz Pariza, da 1999. godine, branite Srbiju od NATO zločinaca, nego ste se krili po pariskim mišjim rupama?

Miloše, kosovski zavetniče, koliko tona tuđe krvi ste spremni da donirate za rat na Kosov i Metohiji? Koliko tuđih organa ste spremni da donirate za rat? Koliko tuđe dece ste spremni da pošaljete u rat? Koliko sinova ste spremni da srpskim majkama vratite u kovčezima sa Kosova i Metohije?

Pitanja za Boška Obradovića – Viteza Kosmeta, „junaka“ rata 1999. godine!

Boško, Viteže od Kosmeta, zbog čega junače, niste 1999. godine branili Srbiju od NATO zločinaca?

Boško, kosovski zavetniče, koliko tona tuđe krvi ste spremni da donirate za rat na Kosov i Metohiji? Koliko tuđih organa ste spremni da donirate za rat? Koliko tuđe dece ste spremni da pošaljete u rat? Koliko sinova ste spremni da srpskim majkama vratite u kovčezima sa Kosova i Metohije?

Pitanja za Vuka Jeremića – Viteza od Metohije, „junaka“ rata 1999. godine!

Vuče, junače, zbog čega sada predlažete ekstremne mere u vezi Kosova i Metohije, a niste ih predlagali i usvajali onda kada ste bili na vlasti, a bili ste ministar spoljnih poslova 5 godina, dok je vaša bivša stranka bila na vlasti punih 12 godina?

Vuče, junače, kada Vi i vaši satrapi kažete da je Vučić spreman da preda Kosovo i Metohiju na rate, da je pokazao da je SNS nastao da bi se našao neko ko će priznati Kosovo, da je doveo Srbiju na korak do kapitulacije, da će da preda, da izda, i da je ucenjen, da li time mislite na 17.3.2004. godine, kada Vi i Vaš predsednik Srbije, Tadić, i vaša DS, nisu prstom mrdnuli da spreči pogrom Albanaca nad Srbima na Kosovu i Metohiji? Da li je to predaja Kosova i Metohije na rate, da je to pokazalo da se našao neko ko će priznati Kosovo, da li je to dovelo Srbiju na korak do kapitulacije, da li je to bila predaja, izdaja, da li ste bili ucenjeni?

Vuče Junače, kada Vi i vaši satrapi kažete da je Vučić spreman da preda Kosovo i Metohiju na rate, da je pokazao da je SNS nastao da bi se našao neko ko će priznati Kosovo, da je doveo Srbiju na korak do kapitulacije, da će da preda, da izda, i da je ucenjen, da li time mislite na 17.2.2008. godine, kada je zahvaljujući politici vašeg DS-a, Kosovo proglasilo nezavisnost? Da li time mislite na 21.2.2008. godine, kada Vaš predsednik Tadić, i vaš vladajući DS nisu prstom mrdnuli da spreče nezavisnost Kosova, već ste organizovali „Miting za Kosovo“, posle koga je opljačkano i razbijeno pola centra Beograda, i spaljene mnoge strane ambasade? Da li je to predaja Kosova i Metohije na rate, da je to pokazalo da se našao neko ko će priznati Kosovo, da li je to dovelo Srbiju na korak do kapitulacije, da li je to bila predaja, izdaja, da li ste bili ucenjeni?

Vuče, junače, kada Vi i vaši satrapi kažete da je Vučić spreman da preda Kosovo i Metohiju na rate, da je pokazao da je SNS nastao da bi se našao neko ko će priznati Kosovo, da je doveo Srbiju na korak do kapitulacije, da će da preda, da izda, i da je ucenjen, da li time mislite na to što ste Vi lično pregovore o KiM, namerno preneli iz nadležnih UN, u nenadležnu EU. Da li je to predaja Kosova i Metohije na rate, da je to pokazalo da se našao neko ko će priznati Kosovo, da li je to dovelo Srbiju na korak do kapitulacije, da li je to bila predaja, izdaja, da li ste bili ucenjeni?

Vuče, junače, kada Vi i vaši satrapi kažete da je Vučić spreman da preda Kosovo i Metohiju na rate, da je pokazao da je SNS nastao da bi se našao neko ko će priznati Kosovo, da je doveo Srbiju na korak do kapitulacije, da će da preda, da izda, i da je ucenjen, da li time mislite na to što ste Vi lično i namerno, pred Skupštinom UN, nesporno pitanje suvereniteta Srbije učinili spornim, štetočinskim zahtevom Međunarodnom sudu pravde, o legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova? Da li je to predaja Kosova i Metohije na rate, da je to pokazalo da se našao neko ko će priznati Kosovo, da li je to dovelo Srbiju na korak do kapitulacije, da li je to bila predaja, izdaja, da li ste bili ucenjeni?

Vuče Jeremiću Brankoviću, Viteže od Metohije, zbog čega junače, niste došli iz Londona, da 1999. godine, branite Srbiju od NATO zločinaca, nego ste se krili po londonskim mišjim rupama?

Vuče, kosovski zavetniče, koliko tona tuđe krvi ste spremni da donirate za rat na Kosov i Metohiji? Koliko tuđih organa ste spremni da donirate za rat? Koliko tuđe dece ste spremni da pošaljete u rat? Koliko sinova ste spremni da srpskim majkama vratite u kovčezima sa Kosova i Metohije?

Pitanja za Miloša Jovanovića, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, za svu trojicu „junaka“, „heroja“ rata 1999. godine.

Da li vam je poznato da predsednik Vučić nije stvorio probleme na Kosovu i Metohiji, niti je doprineo njihovom produbljivanju?

Da li vam je poznato da je za proteklih deset godina predsednik Vučić u pogledu rešavanja problema na KiM, uradio više nego bilo ko pre njega?

Da li vam je poznato da je predsednik Vučić za Srbe na KiM, učinio više nego bilo ko u istoriji?

Da li vam je poznato da je predsednik Vučić je spasao srpski narod od pogroma, iseljavanja i siromaštva?

Da li vam je poznato da je predsednik Vučić zaslužan za to što je 27 država povuklo priznanje lažne države Kosovo?

Da li vam je poznato da zahvaljujući predsedniku Vučiću, Kosovo ne priznaje 106 država, dok samo 84 države priznaju lažnu državu Kosovo?

Da li vam je poznata činjenica da predsednika Vučića podržava 95 odsto Srba sa KiM?

Da li vam je poznato da je predsednik Vučić je uzdigao i izgradio Srbiju.

Da li vam je poznato da je predsednik Vučić udvostručio plate, penzije i broj zaposlenih?

Da li vam je poznato da je predsednik Vučić vratio Srbiji dostojanstvo?

Da li vam je poznato da predsednik Vučić u ovim najtežim danima zaslužuje našu potpunu podršku i poverenje?

 Autor je poslanik i član predsedništva SNS

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s