Novi Miloš Jovanović, šef Novog DSS-a, opijen hrvatskom „Janom“ koju je pio u prostorijama Dveri, preti predsedniku Vučiću nasiljem i smenom vlasti na ulici. Tako je govorio Dragan Đilas, pre dve tri godine, pre nego što se upristojio. Štafetu je preuzeo Novi Miloš Jovanović. On je juče 26.1.2023. dao intervju za portal „Kossev“ koji finasiraju zapadne ambasade sa Kosova, i koji reemituju Šolakovi tajkunski antisrpski mediji. Naslov tog intervjua koji su objavili N1, NovaS i drugi, glasi: „Jovanović: Ako Vučić prihvati evropski predlog – ulica, ulica, blokada, blokada“. Tu Novi Miloš Jovanović veli da Vučić time što ne odbija evropski predlog, otvara vrata ka priznanju Kosova od strane Srbije. Novi Miloš Jovanović licemerno tvrdi da bi on sam, da je predsednik, odbio „veliku petorku“.

Novi Miloš Jovanović se kandidovao za predsednika Srbije prošle godine, i doživeo je fijasko – dobio je samo 5,9 odsto glasova, dok je predsednik Vučić osvojio 60 odsto, tj. deset puta više. To je razlika. Aleksandar Vučić je predsednik. Miloš Jovanović je „wannabe“ predsednički kandidat u pokušaju. Narod veruje predsedniku Vučiću, deset puta više nego Novom Milošu Jovanoviću. Novi Miloš Jovanović preti i kaže da će predsednik Vučić morati da siđe sa vlasti, ukoliko prihvati predlog. „Vrlo jasno – ulica ulica, blokada, blokada“, kaže Novi Miloš Jovanović. Novi Miloš Jovanović kaže da bi on odbio evropski predlog o KiM. Stari Miloš Jovanović je dok je bio na vlasti, prihvatao sve što je tražila EU. Novi Miloš Jovanović, iz lagodne pozicije, opozicije, neodgovorno zahteva da Vučić odbije ono što bi Stari Miloš Jovanović prihvatio!

Stari Miloš Jovanović

Pre nego što je postao Novi Miloš Jovanović, postojao je Stari Miloš Jovanović. Taj Stari Miloš Jovanović je bio potpredsednik, ne Novog DSS-a, već Starog DSS-a. Taj Stari Miloš Jovanović, je bio na vlasti. Stari Miloš Jovanović je bio savetnik ministra za Kosovo i Metohiju. Stari Miloš Jovanović je bio član srpske delegacije u pregovaračkom procesu o budućem statusu Kosova i Metohije vođenim pod okriljem međunarodne posredničke Trojke. Stari Miloš Jovanović je 2008. bio koordinator pravnog tima Vlade, koji nije hteo da podnese tužbe protiv država EU koje su priznale lažnu državu Kosovo, iako je to obećao. Stari DSS, Starog Miloša Jovanovića je 6 godina bio na vlasti. Stari Miloš Jovanović i Stari DSS su na slobodu pustili zločinca Aljbina Kurtija i 1800 albanskih terorista. Stari Miloš Jovanović nije prstom mrdnuo 17.3.2004. godine, da spreči pogrom Albanaca nad Srbima na Kosovu i Metohiji. Stari Miloš Jovanović nije prstom mrdnuo, kao savetnik ministra za Kosovo i Metohiju, 17.2.2008. godine, kada je lažna država Kosovo proglasila nezavisnost. Stari Miloš Jovanović nije 1999. godine, branio Srbiju od NATO zločinaca, nego je pobegao Pariz, u jednu od zemalja koje su zločinački bombardovale Srbiju. Dok se Stari Miloš Jovanović baškario u Parizu u proleće 1999. godine, poginula su 754 pripadnika vojske i policije u ratu protiv NATO i UČK terorista. Dok se Stari Miloš Jovanović švrćkao po Parizu u proleće 1999., od NATO bombi je poginulo 2500 građana Srbije. Dok je Stari Miloš Jovanović u deset uveče 17.4.1999., pio „Šatonef di pap“ na Jelisejskim poljima Pariza, u zemlji koja bombarduje njegovu, upravo u tom trenutku su NATO zločinci, iz francuskih aviona, bombom ubili trogodišnju Milicu Rakić, koja je sedela na noši u svojoj kući u Batajnici.

Novi Miloš Jovanović

Novi Miloš Jovanović (opozicionar) radi sve suprotno od Starog Miloša Jovanovića koji je bio na vlasti. Sve što Stari Miloš Jovanović nije radio dok je bio na vlasti, Novi Miloš Jovanović bi da radi sada kada je u opoziciji. Novi Miloš Jovanović iz Beograda priziva rat, i kliče o Kosovu i Metohiji. Zahteva „punu reintegraciju KiM u Srbiju“ i „potpuno vraćanje suvereniteta nad KiM“. Jedini način da se to ostvari je rat. Ban Miloš od hrvatske Jane, „ratnik“ iz mišje rupe 1999. godine, danas zagovara rat sa NATO. Traži da Vojska Srbije napadne Albance i NATO. On je za prekid evrointegracija i pregovora o KiM, on priziva novo bombardovanje Srbije, i patnje naroda. On želi da nam zapad uvede ekonomske sankcije, zatvori sve fondove, da povuče sve investitore i da nam uvede vize. Novi Miloš Jovanović će posle toga, kao što je uradio i Stari Miloš Jovanović 1999. godine, mirno otići da živi baš na taj mrski zapad. Sada Novi Miloš Jovanović ima francusko državljanstvo, baš ga briga. Priziva rat, ali da, kao i 1999. godine, u rat ne ide on, već tuđa deca. Novi Miloš Jovanović je izvanredan davalac tuđe krvi i donor tuđih organa. Stari Miloš Jovanović je vojsku služio u tridesetoj godini života, tek 2006., kad je rat odavno bio gotov. Što se „junak“ nije javio na služenje vojnog roka 1999. godine? Prpa? Vuna Kićo? Novi Miloš Jovanović tvrdi da bi život dao za svoju otadžbinu. Bilo je prilike 1999. godine. Stari Miloš Jovanović je tada, 1999. godine pobegao u Pariz. Tada mu je krilatica bila „Za ideale ginu budale“.

Koliko je tona tuđe krvi Novi Miloš Jovanović, spreman da donira za rat na Kosovu i Metohiji? Koliko tuđih organa je spreman da donira za rat? Koliko tuđe dece je spreman da pošalje u rat? Koliko sinova je Novi Miloš Jovanović spreman da srpskim majkama vrati u kovčezima sa Kosova i Metohije?

Autor je poslanik i član predsedništva SNS

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s