Omamljen onim što unosi u sebe, omamljen prolećnim suncem, Vladeta Janković je ispuzao ispod kamena gde obitava, i na bednoj tajkunskoj antisrpskoj televiziji se bezumno usudio da druge naziva bednicima. Vladeta Janković mora da se pogleda u ogledalu, i videće bednika najbednijeg. Videće himeru strvinara i šakala. Poznajem Vladetu Jankovića 32 godine. Vladeta Janković je bednik, sujetni metuzalem, destruktivan, osvetoljubiv, netolerantan, nekompetentan, arogantan, neiskren, nedosledan, elitista pun prezira, nepristojan, voli i da psuje i vređa neistomišljenike.

Po standardima njegovih kolega iz opozicije, Vladeta Janković je bednik zbog toga što je 2001. godine, kao ambasador u Britaniji, u Srbiju doveo Rio Tinto. Po meni, to je bio dobar potez.

Bednik Vladeta Janković krije da je na predsedništvu DSS, pred drugi krug predsedničkih izbora, sredinom maja 2012., podržao SNS i kandidata Tomislava Nikolića!

Bednik Vladeta Janković, krije da je učestvovao u pripremi smenjivanja Dragana Đilasa sa mesta gradonačelnika, na sednici predsedništva DSS u septembru 2013.

Bednik Vladeta Janković, krije da se u emisiji „Kažiprst“ 04.02.2014. hvalio kako je glasao za smenu Đilasa na predsedništvu DSS i rekao je: „Presudili smo da Đilasova garnitura padne u Beogradu“. Sada je Janković deo Đilasove garniture.

Bednik Vladeta Janković je 30.1.2022. vređao stanovnike Marinkove bare i Borče.

Bednik Vladeta Janković je 30.1.2022. je tražio rušenje ili premeštanje spomenika Stefanu Nemanji, u Marinkovu baru ili u Borču.

Bednik Vladeta Janković se protivi izgradnji metroa.

Bednik Vladeta Janković je 17.2.2022. zatražio rušenje celog jednog novog naselja na Dorćolu – naselja „K-Distrikt“. Tu stanuje oko 2500 građana – od čega 800 dece.

Bednik Vladeta Janković zagovara rušenje „Beograda na vodi“.

Bednik Vladeta Janković je u TV emisiji „Bez cenzure“ 29.12.2020., najavljivao Vučićevu smrt, i pretio je nasiljem: „Uzgred rečeno, ja verujem da će kada jednom kucne čas Vučiću, da će to biti od velikog značaja“.

Bednik Vladeta Janković je u toj emisiji još rekao: „Da će ako jednog dana Vučić ne bude priznao poraz na izborima, raditi močuge“.

Bednik Vladeta Janković je gostujući 6.2.2022. na tajkunskoj TV „Nova S“ izneo niz uvreda na račun 750.000 članova SNS, koje je nazvao bandom botova i paščadi koja je puštena s lanca: „Ta stvar sa Marinkovom barom, to je tako nesrećno izokrenuto i zloupotrebljeno od ove… naprednjačke… naprednjačke… botovske… reči ću otvoreno… bande… to su paščad puštena s lanca“.

Danas Janković druge naziva bednicima u pokušaju lešinarenja na dve tragedije koje su zadesile Srbiju. Bedno!

Nebojša Bakarec, član predsedništva SNS i poslanik SNS

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s