Danas sam u ime poslaničkog kluba SNS, postavio poslaničko pitanje bezbednosnim službama.

Pre nego što postavim pitanje, čestitaću vam svima Mitrovdan. U Srbiji postoji verovanje da na Mitrovdan ne treba grditi malu decu, koliko god da su bezobrazna, jer će onda cele godine biti takva. Predlažem da danas ne grdimo opoziciju, oni su kao mala deca. Seljaci u Šumadiji na Mitrovdan od davnina u svaki ugao sobe stavljaju belutak da ih brani od miševa. To nećemo raditi ovde, ne treba nam odbrana od miševa. To smo juče videli.

Tražim obaveštenje od naših bezbednosnih službi u vezi hibridnog rata protiv Srbije. Nedavno, na svečanosti povodom 20 godina od osnivanja BIA, bivši direktor BIA, a sada ministar unutrašnjih poslova, Bratislav Gašić je rekao: „Sve su izraženije i hibridne pretnje, kojima je naša zemlja posebno izložena, koje poprimaju obeležja hibridnog ratovanja, čiji je sastavni deo hiperprodukcija lažnih vesti, podobnih da isprovociraju tenzije i podele u društvu. Pretnje su najčešće inspirisane i osmišljene od strane stranih centara moći, po pravilu uz saučestvovanje domaćih aktera“.

Nedavno je lansirana jedna od kampanja specijalnog hibridnog rata uperena protiv Srbije i predsednika Vučića. Ovih dana se vodi hibridni rat u korist lažne države Kosovo i fašiste Kurtija. Cilj hibridnog specijalnog rata, je da se izvrši pritisak na Srbiju da prizna lažnu državu Kosovo i da uvede sankcije Rusiji. Jedan od pojavnih oblika ovog rata je i zajednička kampanja hrvatskih i „srpskih“ antisrpskih medija. Postoji jedan zajednički imenitelj mnogim ovim medijma, i hrvatskim i srpskim – u vlasništvu su tajkuna Šolaka. Ovih dana kada su Srbi na KiM suočeni sa Kurtijevim terorom, kada su se Srbi na KiM digli protiv Kurtijevog fašizma, domaći akteri hibridnog rata, mediji i deo opozicije, pružaju podršku Kurtiju i lažnoj državi Kosovo, i satanizuju Srbe sa KiM, predstavljajući ih kao kriminalce. Mediji „NOVA“ i „Danas“, su malopre objavili sramnu naslovnu vest – „RadaTrajković: Na severu Kosova Radoičić ubacio oružane bande“. Evo još dela naslova koji opisuju taj hibridni rat: “Kurti: Sadašnja situacija slab pokušaj Beograda da dijalog zameni destabilizacijom“, „Kurti: Pokušaj Srbije da destabilizuje situaciju na Kosovu neće uspeti“, „Osmani: Povlačenje predstavnika Srba iz institucija ima za cilj destabilizaciju“, „Vučić širi strah od rata da skrene pažnju sa ogromnih poskupljenja“ i “Vučić cepa državu i širi mržnju“. Ovi mediji objavljuju hiljade ovakvih vesti. Ovi mediji se ponašaju kao Kurtijevi propagandisti.

Setimo se sramnih naslovnica medija u vlasništvu Šolaka, na kojima je predsednik Vučić, satanizovan i predstavljen kao Adolf Hitler, ili je prikazan kao dete koje treba poslati u konclogor. Tako su nacisti slali decu u logore smrti. Treba jasno reći da redakcije tih medija u Srbiji, vode otvorenu antidržavnu kampanju. Evo još nekoliko primera naslova, uperenih protiv predsednika Vučića: „Izliv ustaša u mozak Vučića, Vulina i Ane Brnabić“ i „Hrvatski Poslanik: Vučić hteo da orgija po Jasenovcu“

Pitam naše bezbednosne službe da li su ti domaći akteri pretnji koje je pominjao g. Gašić, mediji u vlasništvu tajkuna Šolaka? Da li su ti domaći akteri pretnji, urednici i novinari tih medija? Da li su ti domaći akteri pretnji, i pojedine političke stranke, koje u sadejstvu sa tim medijima, realizuju hibridni rat protiv Srbije i srpskog naroda na KiM? Da li znate zbog čega je Kurti zabranio ulazak na Kosovo, Jeremiji Vuku Brankoviću? Kurti se oseća ugroženo! Jeremija Vuk Branković, je po istraživanjima, među Albancima popularniji od Kurtija! Albanci su Vuku dali besu, zbog toga što je Vuk za Albance uradio više nego bilo koji Albanac! Ovde je prigodno setiti se mudrosti Dušana Radovića: „Za izdajice, tužibabe i cinkaroše u beogradskim školama uvodi se novo priznanje-vukovac. Po imenu onog Vuka, koji je, prema narodnoj pesmi, izdao na Kosovu“. Živela Srbija!

Autor je poslanik i član predsedništva SNS

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s